• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

  Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 18 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis met je Facebook, Google, Yahoo of Microsoft account en maak deel uit van onze informatieve, gezellige Cavia Community.

  Note: Kun je niet meer inloggen als bestaand forum lid? Stuur ons dan via contact een berichtje.

Zwangere zeugen zalf

 • Bekeken Bekeken: 262
 • Laatste update Laatste update:
 • Te gebruiken bij zwangere of net bevallen zeugen met last van hormonen.

  Dit product is speciaal ontwikkeld voor Cavia zeugen tijdens en na de zwangerschap welke veel last hebben van hun hormoonhuishouding. Hierdoor kan het zijn dat de zeug zich open krabt en last heeft van overmatig haaruitval. De Zwangere Zeugen Zalf van Knoevel bevat verschillende geneeskrachtige ingrediënten die verzachtend en helend werken. Ook stimuleren deze ingrediënten de haargroei bij de zeug weer. Deze zalf is volledig op natuurlijke basis.

  Indien de zeug kale plekken heeft kan dit 2-3 maal daags aangebracht worden.

  Handgemaakt kwaliteitsproduct
  Dit is een uniek handgemaakt product uit Knoevelshop. Dit product is door onze eigen productspecialisten speciaal samengesteld voor het gebruik bij knaagdieren. Deze producten worden met de hand vervaardigd en waar mogelijk gebruik gemaakt van puur natuurlijke producten. Naast het met de hand vervaardigen van het product worden ook de producten met de grootst mogelijke zorg handmatig uitgevuld. Het blijft handwerk waardoor het soms kan zijn dat het ene potje of flesje voller zit dan de andere.

  De handgemaakte producten van Knoevelshop zijn speciaal ontwikkeld voor knaagdieren zoals cavia’s, konijnen, hamsters, en fretten, maar worden ook succesvol ingezet bij andere dieren zoals egels. Wilt u het product op een ander dier gebruiken? Neem dan even contact met de klantenservice van Knoevelshop op. Onze producten zijn over het algemeen minder geschikt voor honden en katten.

  Garantie:
  Wij garanderen dat dit een uniek exclusief voor Knoevelshop geproduceerd product is die u nergens anders kunt vinden. Let dus op dat u geen namaak koopt.

  LET OP: Dit product bevat walnoten! Kan niet gebruikt worden door mensen met een noten allergie.

  Verkoop:
  Knoevelshop

  1547219799790.png
Top