Zilver zalf

 • Bekeken Bekeken: 305
 • Laatste update Laatste update:
 • Te gebruiken bij de bestrijding van bacteriën, virussen, parasieten en schimmels.

  Een Cavia, konijn, hamster of ander een knaagdier kan helaas wel eens ziek worden. Het is dan niet altijd nodig om direct een zware antibiotica in te zetten. Knoevels Zilver Zalf op basis van Colloidaal zilver is een natuurlijk alternatief voor de chemische antibioticum van de reguliere diergeneeskunde.

  Colloidaal Zilver is een wereldwijd bekend medicijn welke al vele jaren succesvol word toegepast bij mensen. Omdat mensen en cavia’s, konijnen, hamsters of ander knaagdieren natuurlijk anders werken, is het ook belangrijk dat de werking van de Colloidaal Zilver is aangepast op deze unieke doelgroep.

  Samen met fenomenen binnen de Colloidaal Zilver wereld hebben de product specialisten van Knoevelshop een Zilver Zalf ontwikkeld met een juist ppm gehalte. Met het ppm gehalte worden de hoeveelheid zilverdeeltjes in het water benoemd. Door de Colloidaal Zilver uit Knoevelshop te gebruiken weet u zeker dat uw cavia, konijn, hamster of ander een knaagdier de perfecte Zilver Zalf krijgt voor een optimaal resultaat. De Zilver Zalf uit Knoevelshop is dus niet te vergelijken met producten die u elders op (internet) kan kopen.

  Speciaal bij de bestrijding van bacteriën, virussen, parasieten en schimmels is het zeer effectief gebleken.

  Handgemaakt kwaliteitsproduct
  Dit is een uniek handgemaakt product uit Knoevelshop. Dit product is door onze eigen productspecialisten speciaal samengesteld voor het gebruik bij knaagdieren. Deze producten worden met de hand vervaardigd en waar mogelijk gebruik gemaakt van puur natuurlijke producten. Naast het met de hand vervaardigen van het product worden ook de producten met de grootst mogelijke zorg handmatig uitgevuld. Het blijft handwerk waardoor het soms kan zijn dat het ene potje of flesje voller zit dan de andere.

  De handgemaakte producten van Knoevelshop zijn speciaal ontwikkeld voor knaagdieren zoals cavia’s, konijnen, hamsters, en fretten, maar worden ook succesvol ingezet bij andere dieren zoals egels. Wilt u het product op een ander dier gebruiken? Neem dan even contact met de klantenservice van Knoevelshop op. Onze producten zijn over het algemeen minder geschikt voor honden en katten.

  Garantie:
  Wij garanderen dat dit een uniek exclusief voor Knoevelshop geproduceerd product is die u nergens anders kunt vinden. Let dus op dat u geen namaak koopt.

  Verkoop: Knoevelshop

  1547240234923
Top