• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

  Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 18 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis met je Facebook, Google, Yahoo of Microsoft account en maak deel uit van onze informatieve, gezellige Cavia Community.

  Note: Kun je niet meer inloggen als bestaand forum lid? Stuur ons dan via contact een berichtje.

Wondgel

 • Bekeken Bekeken: 278
 • Laatste update Laatste update:

Navigatie

 • De vernieuwde Knoevelshop Wondgel is een uniek product bij het behandelen van wondjes bij Cavia’s, konijnen, hamsters, tamme ratten, kleurmuizen en andere knaagdieren.

  De Knoevelshop is er weer in geslaagd om een uniek product te ontwikkelen. Deze gel is uitermate geschikt voor de behandeling van oppervlakkige wondjes, schaafplekken enz. Werkt verzachtend, genezend, kalmerend en bestrijdt infecties.

  Niet gebruiken bij drachtige dieren, dieren jonger dan 12 weken en laat 48 uur tussen het gebruik van de crème en het Ontwormen.

  Verpakt per:
  flesje van 10 ML

  Gebruik:
  2 tot 3 maal daags aanbrengen op de te behandelen plekken.

  Handgemaakt kwaliteitsproduct
  Dit is een uniek handgemaakt product uit de Knoevelshop. Dit product is door onze eigen productspecialisten speciaal samengesteld voor het gebruik bij knaagdieren. Deze producten worden met de hand vervaardigd en waar mogelijk gebruik gemaakt van puur natuurlijke producten. Naast het met de hand vervaardigen van het product worden ook de producten met de grootst mogelijke zorg handmatig uitgevuld. Het blijft handwerk waardoor het soms kan zijn dat het ene potje of flesje voller zit dan de andere.

  De handgemaakte producten van de Knoevelshop zijn speciaal ontwikkeld voor knaagdieren zoals cavia’s, konijnen, hamsters, en fretten, maar worden ook succesvol ingezet bij andere dieren zoals egels. Wilt u het product op een ander dier gebruiken? Neem dan even contact met de klantenservice van de Knoevelshop op. Onze producten zijn over het algemeen minder geschikt voor honden en katten.

  Wij garanderen dat dit een uniek exclusief voor de Knoevelshop geproduceerd product is die u nergens anders kunt vinden. Let dus op dat u geen namaak koopt.

  656246
Top