• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

  Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 18 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis met je Facebook, Google, Yahoo of Microsoft account en maak deel uit van onze informatieve, gezellige Cavia Community.

  Note: Kun je niet meer inloggen als bestaand forum lid? Stuur ons dan via contact een berichtje.

Vetramil honingzalf

 • Bekeken Bekeken: 741
 • Laatste update Laatste update:
 • De welbekende Vetramil Wondzalf is onmisbaar bij de behandeling van Abcessen! Een abces is een ophoping van pus in een holte die is ontstaan door een ontsteking.

  Om een abces te laten rijpen gebruik je Groene Leem. Wanneer het Abces door de Dierenarts geopend is, is het erg belangrijk om meerdere malen het abces te spoelen met Colloidaal zilver en vervolgens Vetramil in de wond te spuiten.

  Vetramil Wondzalf bevat zuivere, medicinale honing met een vrij hoog enzymgehalte. De enzymen in de honing produceren in een vochtige wond kleine hoeveelheden waterstofperoxide. Dit zorgt ervoor dat de wond binnen enkele dagen schoon en bacterievrij wordt.
  De honing versnelt de wondheling en heelt de beschadigde Huid. Aan Vetramil Wondzalf zijn specifieke essentiële oliën toegevoegd met antibacteriële en schimmelremmende eigenschappen. De lage pH van Vetramil Wondzalf ondersteunt de conditie en de natuurlijke weerstand van de huid.

  Het is belangrijk om een abces bij een Cavia, konijn, hamster of ander knaagdier goed te behandelen. Zo voorkomt u een hoop leed bij uw cavia, konijn, hamster of ander knaagdier.

  Verkoop: Knoevelshop

  1547237546163.png
Top