• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

  Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 18 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis met je Facebook, Google, Yahoo of Microsoft account en maak deel uit van onze informatieve, gezellige Cavia Community.

  Note: Kun je niet meer inloggen als bestaand forum lid? Stuur ons dan via contact een berichtje.

Utero vetsem

 • Bekeken Bekeken: 784
 • Laatste update Laatste update:
 • Knoevel Utero Vetsem Knaagdier is een homeopatisch middel dat goed gegeven kan worden bij diverse baarmoederaandoeningen.

  De Utero Vetsem formule is samen met onze productspecialisten helemaal aangepast aan de behoeftes van knaagdieren zoals Cavia’s, konijnen, hamsters, tamme ratten, kleurmuizen en andere knaagdieren. Veel middelen die gebruikt worden zijn bedoeld voor honden en katten. Natuurlijk is een knaagdier een heel ander dier. De Utero Vetsem Knaagdier voldoet aan deze specifieke behoeftes en zorgt voor de momenten dat het echt nodig is voor een maximale ondersteuning. Utero Vetsem Knaagdier werkt baarmoederreinigend en is daarom in te zetten bij bijvoorbeeld:

  • Te weinig weeën tijdens een bevalling. Het is GEEN volwaardige vervanger voor weeënopwekkers van de Dierenarts! Maar het helpt wel om zwakke weeën aan te sterken. Mocht het effect uitblijven, dient er altijd contact te worden opgenomen met de dierenarts!
  • Na een bevalling die niet zo goed ging of na een Miskraam zorgt Utero Vetsem Knaagdier ervoor dat de baarmoeder gereinigd wordt en er geen restanten achterblijven die kunnen gaan ontsteken of kwaad doen.
  • Bij een Baarmoederontsteking kan Utero Vetsem Knaagdier ondersteunend werken om de baarmoeder te reinigen.
  Verpakt per 25ml

  Tip: dit middel wordt het beste toegediend met een doseerspuitje. Heeft u geen spuitjes in huis? U kunt 1- of 3 ml spuitjes mee bestellen!

  Voor dit product is een bijsluiter beschikbaar! Raadpleeg onze site Knoevelbijsluiters.nl voor meer informatie!
  Handgemaakt kwaliteitsproduct

  Dit is een uniek handgemaakt product uit de Knoevelshop. Dit product is door onze eigen productspecialisten speciaal samengesteld voor het gebruik bij knaagdieren. Deze producten worden met de hand vervaardigd en waar mogelijk gebruik gemaakt van puur natuurlijke producten. Naast het met de hand vervaardigen van het product worden ook de producten met de grootst mogelijke zorg handmatig uitgevuld. Het blijft handwerk waardoor het soms kan zijn dat het ene potje of flesje voller zit dan de andere.

  De handgemaakte producten van de Knoevelshop zijn speciaal ontwikkeld voor knaagdieren zoals cavia’s, konijnen, hamsters, en fretten, maar worden ook succesvol ingezet bij andere dieren zoals egels. Wilt u het product op een ander dier gebruiken? Neem dan even contact met de klantenservice van de Knoevelshop op. Onze producten zijn over het algemeen minder geschikt voor honden en katten.

  Garantie:
  Wij garanderen dat dit een uniek exclusief voor de Knoevelshop geproduceerd product is die u nergens anders kunt vinden. Let dus op dat u geen namaak koopt.

  Verkoop: Knoevelshop

  1547238563043.png
Top