• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

  Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 18 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis met je Facebook, Google, Yahoo of Microsoft account en maak deel uit van onze informatieve, gezellige Cavia Community.

  Note: Kun je niet meer inloggen als bestaand forum lid? Stuur ons dan via contact een berichtje.

Tarwepoeder

 • Bekeken Bekeken: 8
 • Laatste update Laatste update:
 • Tarwegras komt uit de zaadlobben van de korenplant Het is een natuurlijk product waarbij door de rustige droging de samenstelling van de voedingsstoffen onveranderd blijft. Het tarwegras is vrij van additieven en is afkomstig van gecertificeerde biologische landbouwbedrijven binnen Europa.

  Cavia's zijn dol op tarwegraspapjes! Het is dan ook een perfecte ondersteuning voor verzwakte en zieke cavia's.

  Gebruiksaanwijzing: Meng een halve theelepel tarwegraspoeder met water tot het de dikte heeft van magere yoghurt. Je kunt het via een 1 ml spuitje (zonder naald) geven of aanbieden in een kommetje of op een bordje.

  Inhoud: biologisch tarwegraspoeder

  Analyse: eiwit 7.3%, vet 2.1%, vezels 60%

  Gewicht: 50 gram.

  Tip: Geef je cavia iedere dag een portie tarwegraspap met een 1 ml spuitje zodat hij/zij gewend raakt aan de spuitjes. Als je cavia ooit ziek wordt en je moet medicatie geven, dan scheelt dit een hoop stress voor jou en je cavia.

  Website: https://www.cavycare.nl/

  525a03e4684e2939d7dbf444c8b19bed38920aca.jpg
Top