• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

  Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 18 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis met je Facebook, Google, Yahoo of Microsoft account en maak deel uit van onze informatieve, gezellige Cavia Community.

  Note: Kun je niet meer inloggen als bestaand forum lid? Stuur ons dan via contact een berichtje.

Supreme science recovery

 • Bekeken Bekeken: 287
 • Laatste update Laatste update:
 • Supreme Science Recovery
  Supreme Science recovery, vloeibaar voedsel voor zieke of herstellende kleine planteneters

  Supreme Science Recovery is een in water oplosbare, complete Voeding voor zieke en herstellende herbivoren, die met een spuit kan worden toegediend. Het kan ook gebruikt worden als aanvulling op het dieet van de meeste andere kleine herbivoren.

  Ondersteunt darmactiviteit en afweersysteem:
  Herstellende dieren moeten vaak aangezet worden tot eten. Supreme Science Recovery stimuleert de eetlust omdat het goed verteerbare en eetlustbevorderende ingrediënten bevat. Dit helpt om de darmactiviteit te bevorderen, de groei van goede darmbacteriën te stimuleren en het afweersysteem te ondersteunen. Het bevat ook grote hoeveelheden eiwitten, vezels en vitaminen die van vitaal belang zijn tijdens deze kritieke periode van herstel.

  Doeldieren:
  Geschikt voor: konijnen, Cavia's*, schildpadden, iguana's en andere kleine herbivoren. *bij cavia's alleen geschikt als het wordt toegediend i.c.m. vitamine C.

  Ingrediënten:
  Luzerne (30%), voederhaver, tarwe, soja, tarweachtermeel, doperwten, chicoreiextracten rijk aan fructooligosacchariden (2,5%), cellulose, mineralen, vitaminen, suikerbietenpulp, anijs en fenegriek.

  656279
Top