• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

  Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 18 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis met je Facebook, Google, Yahoo of Microsoft account en maak deel uit van onze informatieve, gezellige Cavia Community.

  Note: Kun je niet meer inloggen als bestaand forum lid? Stuur ons dan via contact een berichtje.

Sensitive shampoo

 • Bekeken Bekeken: 237
 • Laatste update Laatste update:
 • Soms kan het nodig zijn om je knaagdier zoals een Cavia, konijn, hamster, fret of ander knaagdier eens te wassen. Misschien omdat de Vacht vies is of niet zo lekker ruikt. Of misschien omdat je met hem of haar naar een show gaat. Het is dan belangrijk om te wassen met een shampoo die helemaal geschikt is voor jou dier.

  Knoevels Sensitive Shampoo is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van het haar bij een gevoelige Huid. Deze shampoo kan gebruikt worden voor regelmatig gebruik.

  Gebruiksaanwijzing:

  Spoel het dier eerst goed met lauw warm water, vervolgens breng je de Knoevels Sensitive Shampoo onverdund aan. Hierna zorgvuldig uitspoelen. Bij langharige dieren is het raadzaam om hierna een conditioner te gebruiken.

  Garantie:

  Wij garanderen dat dit een uniek en exclusief voor Knoevelshop geproduceerd product is die u nergens anders kunt vinden. Let dus op dat u geen namaak producten koopt.

  Verkoop: Knoevelshop

  656449
Top