• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

  Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 18 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis met je Facebook, Google, Yahoo of Microsoft account en maak deel uit van onze informatieve, gezellige Cavia Community.

  Note: Kun je niet meer inloggen als bestaand forum lid? Stuur ons dan via contact een berichtje.

Probiotica protexin

 • Bekeken Bekeken: 433
 • Laatste update Laatste update:
 • Terug van weggeweest de originele pure probiotica Protexin speciaal voor Cavia’s, konijnen, hamsters, tamme ratten, kleurmuizen en andere knaagdieren! Uniek in Nederland!

  De probiotica Protexin is een poeder bestaande uit probiotica. Tijdens het geven van antibiotica of op andere momenten waarbij de darmen van slag raken, biedt dit product een uitkomst om de darmflora weer op peil te krijgen. Protexin heeft al vele cavia’s, konijnen, hamsters, tamme ratten, kleurmuizen en andere knaagdieren geholpen met darmproblemen. Het poeder kan volledig veilig aan worden gegeven, aangemaakt met water.

  De Pure protexin heeft je wanneer je je cavia, konijn, hamster, tamme rat, kleurmuis of ander knaagdier een vezelarm dieet volgt. Ook is de pure Protexin ideaal om te vermengen met dwangvoer zoals Nutripoeder dwangvoer.

  In alle andere gevallen adviseren wij om de Happy tummy te geven welke naast Protexin een unieke mix aan vezels bevat voor een spoedig herstel.

  Tip: dit middel wordt het beste toegediend met een Doseerspuitje.

  Handgemaakt kwaliteitsproduct

  Dit is een uniek handgemaakt product uit de Knoevelshop. Dit product is door onze eigen productspecialisten speciaal samengesteld voor het gebruik bij knaagdieren. Deze producten worden met de hand vervaardigd en waar mogelijk gebruik gemaakt van puur natuurlijke producten. Naast het met de hand vervaardigen van het product worden ook de producten met de grootst mogelijke zorg handmatig uitgevuld. Het blijft handwerk waardoor het soms kan zijn dat het ene potje of flesje voller zit dan de andere.

  De handgemaakte producten van de Knoevelshop zijn speciaal ontwikkeld voor knaagdieren zoals cavia’s, konijnen, hamsters, en fretten, maar worden ook succesvol ingezet bij andere dieren zoals egels. Wilt u het product op een ander dier gebruiken? Neem dan even contact met de klantenservice van de Knoevelshop op. Onze producten zijn over het algemeen minder geschikt voor honden en katten.

  Garantie:

  Wij garanderen dat dit een uniek exclusief voor de Knoevelshop geproduceerd product is die u nergens anders kunt vinden. Let dus op dat u geen namaak koopt.

  Verkoop: Knoevelshop

  1547215045499.png
Top