• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

  Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 18 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis met je Facebook, Google, Yahoo of Microsoft account en maak deel uit van onze informatieve, gezellige Cavia Community.

  Note: Kun je niet meer inloggen als bestaand forum lid? Stuur ons dan via contact een berichtje.

Piggy nurse

 • Bekeken Bekeken: 347
 • Laatste update Laatste update:
 • De Piggy Nurse is een multifunctioneel middel en kan voor vele doeleinden worden ingezet bij Cavia’s, konijnen, hamsters, tamme ratten, kleurmuizen en andere knaagdieren.

  Het bestrijdt de gevolgen van uitdroging en het verlies van elektrolyten als gevolg van Diarree. Het maakt niet uit of deze wordt veroorzaakt door bacteriën, voedingsfouten of een virus.

  Ook mag Piggy Nurse gegeven worden aan zieke en zwakke dieren en dieren die stress hebben, bijv. na vervoer, verhuizing enz.

  Het kan onverdund gegeven worden als ondersteuning bij Zwangerschapsvergiftiging. Raadpleeg bij zwangerschapsvergiftiging altijd een Dierenarts!

  Het middel bevat o.a. glucose, zout en kalium.

  Dosering: 4 ml op 50 ml water (of 2 ml op 25 ml water)

  Geven naar behoefte

  De aangemaakte oplossing is gekoeld en 24 uur houdbaar

  Als ondersteuning bij zwangerschapsvergiftiging: 2 ml onverdund, 3 – 6 x daags

  Tip: dit middel wordt het beste toegediend met een Doseerspuitje. Heeft u geen spuitjes in huis? U kunt 1- of 3 ml spuitjes mee bestellen.
  Handgemaakt kwaliteitsproduct


  Dit is een uniek handgemaakt product uit de Knoevelshop. Dit product is door onze eigen productspecialisten speciaal samengesteld voor het gebruik bij knaagdieren. Deze producten worden met de hand vervaardigd en waar mogelijk gebruik gemaakt van puur natuurlijke producten. Naast het met de hand vervaardigen van het product worden ook de producten met de grootst mogelijke zorg handmatig uitgevuld. Het blijft handwerk waardoor het soms kan zijn dat het ene potje of flesje voller zit dan de andere.

  De handgemaakte producten van de Knoevelshop zijn speciaal ontwikkeld voor knaagdieren zoals cavia’s, konijnen, hamsters, en fretten, maar worden ook succesvol ingezet bij andere dieren zoals egels. Wilt u het product op een ander dier gebruiken? Neem dan even contact met de klantenservice van de Knoevelshop op. Onze producten zijn over het algemeen minder geschikt voor honden en katten.

  Garantie:

  Wij garanderen dat dit een uniek exclusief voor de Knoevelshop geproduceerd product is die u nergens anders kunt vinden. Let dus op dat u geen namaak koopt.

  Verkoop: Knoevelshop

  1547212745607.png
Top