• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

  Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 18 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis met je Facebook, Google, Yahoo of Microsoft account en maak deel uit van onze informatieve, gezellige Cavia Community.

  Note: Kun je niet meer inloggen als bestaand forum lid? Stuur ons dan via contact een berichtje.

Paraveterinair

 • Bekeken Bekeken: 384
 • Laatste update Laatste update:
 • 656465


  Dieren zijn bijzondere patiënten. Omdat ze zelf niet kunnen vertellen wat ze voelen, moeten de mensen die ze behandelen precies weten wat dieren nodig hebben.

  Als dierenartsassistent paraveterinair ben jij degene die ervoor zorgt dat alles in de dierenartsenpraktijk op rolletjes loopt, zodat de dieren de allerbeste zorg krijgen. Je assisteert de Dierenarts en voert ook zelfstandig kleine handelingen uit. Je bent bovendien het visitekaartje van de praktijk, je ontvangt klanten en beantwoordt de telefoon. Je geeft advies over bijvoorbeeld Voeding, verzorging en de behandeling van de patiënt. Kies je voor een opleiding tot dierenartsassistent paraveterinair, dan kies je voor een uitdagend en afwisselend beroep!
  Opleidingen o.a. bij:

  1. https://wellant.nl/
  2. https://www.roc.nl/
  3. https://www.helicon.nl/
  4. https://www.aerestrainingcentre-barneveld.nl/
  5. https://www.loi.nl/
Top