• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

  Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 18 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis met je Facebook, Google, Yahoo of Microsoft account en maak deel uit van onze informatieve, gezellige Cavia Community.

  Note: Kun je niet meer inloggen als bestaand forum lid? Stuur ons dan via contact een berichtje.

Ouderdomsformule

 • Bekeken Bekeken: 288
 • Laatste update Laatste update:
 • De ouderdomsformule is een mooie unieke toevoeging aan de Knoevelshop.

  Deze Ouderdomsformule tabletten zijn speciaal ontwikkeld voor Cavia’s, konijnen, hamsters, tamme ratten, kleurmuizen en andere knaagdieren welke te kampen hebben met ouderdomsproblemen of die verzwakt zijn.

  Deze tabletten zijn een volledig natuurlijk middel ter ondersteuning bij het natuurlijk ouder worden voor cavia’s, konijnen, hamsters, tamme ratten, kleurmuizen en andere knaagdieren.

  Helaas gaat het ouder worden niet altijd vanzelf. Soms kan het nodig zijn om wat natuurlijke ondersteuning te geven aan je cavia konijn, hamster, tamme rat, kleurmuis of ander knaagdier. Deze Chinese kruidenformule van de Knoevelshop geeft de oplossing. En geeft goede ondersteuning bij ouderdomskwalen.

  Aanbevolen dosering:
  Dosering de eerste 2 weken 2 maal daags 1 tablet per dag daarna 2 maal daags 0,5 tablet.

  Voor het allerbeste resultaat blijft u uiteraard de tabletten geven tot de klachten over zijn. Hierna is het zeer verstandig om nog een periode van minimaal 30 dagen door te gaan met de behandeling om de verdere genezing te stimuleren en eventuele problemen in de toekomst te voorkomen. Ook kunt u er voor kiezen indien de klachten blijvend zijn 2 maal daags 0,5 tablet te blijven geven.

  Gebruik met andere medicijnen:
  De ouderdomsformule is een natuurlijk middel. Zo ver bij de Knoevelshop bekend is kunt u de ouderdomsformule veilig gebruiken met andere medicijnen.

  Natuurproduct:
  De Chinese kruiden verkocht in de Knoevelshop zijn volledig puur natuur. Dat betekend dat ze vrij zijn van chemische toevoegingen zoals: gluten, conserveermiddelen, kleur- en geurstoffen. Dit kan ook betekenen dat de kleur, vorm of geur per bestelling kan afwijken. De samenstelling is altijd 100% identiek. Dit wordt gegarandeerd door het Laboratorium waar het product vervaardigd wordt.
  Verpakking

  De tabletten zitten verpakt in een potje van 10 stuks
  Handgemaakt kwaliteitsproduct

  De handgemaakte producten van de Knoevelshop zijn speciaal ontwikkeld voor knaagdieren zoals cavia’s, konijnen, hamsters, en fretten, maar worden ook succesvol ingezet bij andere dieren zoals egels. Wilt u het product op een ander dier gebruiken? Neem dan even contact met de klantenservice van de Knoevelshop op. Onze producten zijn over het algemeen minder geschikt voor honden en katten.
  Garantie:

  Wij garanderen dat dit een uniek exclusief voor de Knoevelshop geproduceerd product is die u nergens anders kunt vinden. Let dus op dat u geen namaak koopt.

  Verkoop: Knoevelshop

  656461
Top