• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

  Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 18 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis met je Facebook, Google, Yahoo of Microsoft account en maak deel uit van onze informatieve, gezellige Cavia Community.

  Note: Kun je niet meer inloggen als bestaand forum lid? Stuur ons dan via contact een berichtje.

Nutridrops

 • Bekeken Bekeken: 268
 • Laatste update Laatste update:
 • Nutridrops zijn een voedingssupplement voor pasgeboren dieren en zieke konijnen en knaagdieren. Het levert zeer snel energie en belangrijke vitamines en mineralen aan konijnen en knaagdieren. De Nutridrops worden namelijk ook door het wangslijmvlies opgenomen, waardoor de glucose en andere voedingsstoffen zeer snel in het bloed komen.

  Het flesje heeft een handige druppelaar. Enkele druppels in de bek is vaak al voldoende. Binnen 10 minuten zijn een groot deel van de voedingsstoffen opgenomen en kun je resultaat verwachten. Geef de Nutridrops een uur de tijd om volledig hun werk te doen.

  Ingrediënten:
  Rabbit Nutri drops is een perfect uitgebalanceerde mix van vitaminen, mineralen aminozuren, anti oxidanten en elektrolyten met een hoog energiegehalte.

  Energie:
  Glucose, Melasse

  Vitamines:
  A, B, D, E

  Mineralen:
  Fosfor, Kalium, Mangaan, Cobalt, Zink, IJzer

  Aminozuren:
  Methionine en Lysine

  Antioxidanten:
  Selenium, Vitamine E

  Elektrolyten:
  Calcium, Magnesium, Potassium

  Geef maximaal 1ml nutridrops per 1,3 kg lichaamsgewicht. Pasgeboren dieren slechts een druppeltje rechtstreeks in de bek druppelen. Indien nodig pas na 8 uur nog een dosis geven.

  656369
Top