Mama tinctuur

 • Bekeken Bekeken: 338
 • Laatste update Laatste update:
 • Mama-tinctuur is een zorgvuldig samengestelde formule die zogende Cavia’s, konijnen, hamsters, tamme ratten, kleurmuizen en andere knaagdieren helpt met de melkproductie. Een moeder met een groot nest kan problemen hebben met het grootbrengen van al haar jongen, omdat ze te weinig melk produceert, maar ook moeders van kleinere nesten kennen dit probleem wel eens. Ook moeders in een slechte conditie (bv jonge dieren, opvangdieren etc) kunnen baat hebben bij de Mama-tinctuur! Mama-tinctuur mag ook preventief gebruikt worden om de moeder van cavia’s, konijnen, hamsters, tamme ratten, kleurmuizen en andere knaagdieren wat extra ondersteuning te bieden.

  Niets gaat natuurlijk boven moedermelk voor de baby’s, dus het is altijd het beste om de melkproductie van de moeder te stimuleren. Mama-tinctuur stimuleert de melkproductie en ondersteunt de moeder om haar baby’s gemakkelijker groot te brengen.

  Heeft de moeder ondanks het gebruik van de Mama-tinctuur niet voldoende melk? Help dan de jongeren op weg met de speciale Knoevel Babymelk.

  Mama-tinctuur is een puur natuurlijk product op basis van Komkommerkruid, Galega, Melkdistel, Brandnetel en Frambozenblad.

  Toediening: 2-3 maal daags 0,2 ml per kilogram lichaamsgewicht in het bekje van de moeder geven.

  N.B. Mama-tinctuur bevat dezelfde formule als de mama-siroop die Knoevelshop in het verleden verkocht, maar is sterker geconcentreerd waardoor een kleinere hoeveelheid kan worden gegeven.

  Tip: dit middel wordt het beste toegediend met een Doseerspuitje. Heeft u geen spuitjes in huis? U kunt 1- of 3 ml spuitjes mee bestellen!
  Handgemaakt kwaliteitsproduct


  Dit is een uniek handgemaakt product uit de Knoevelshop. Dit product is door onze eigen productspecialisten speciaal samengesteld voor het gebruik bij knaagdieren. Deze producten worden met de hand vervaardigd en waar mogelijk gebruik gemaakt van puur natuurlijke producten. Naast het met de hand vervaardigen van het product worden ook de producten met de grootst mogelijke zorg handmatig uitgevuld. Het blijft handwerk waardoor het soms kan zijn dat het ene potje of flesje voller zit dan de andere.

  De handgemaakte producten van de Knoevelshop zijn speciaal ontwikkeld voor knaagdieren zoals cavia’s, konijnen, hamsters, en fretten, maar worden ook succesvol ingezet bij andere dieren zoals egels. Wilt u het product op een ander dier gebruiken? Neem dan even contact met de klantenservice van de Knoevelshop op. Onze producten zijn over het algemeen minder geschikt voor honden en katten.

  Garantie:
  Wij garanderen dat dit een uniek exclusief voor de Knoevelshop geproduceerd product is die u nergens anders kunt vinden. Let dus op dat u geen namaak koopt.

  Verkoop: Knoevelshop

  1547238352331
Top