• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

  Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 18 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis met je Facebook, Google, Yahoo of Microsoft account en maak deel uit van onze informatieve, gezellige Cavia Community.

  Note: Kun je niet meer inloggen als bestaand forum lid? Stuur ons dan via contact een berichtje.

Luisweg spray

 • Bekeken Bekeken: 298
 • Laatste update Laatste update:
 • Altijd vervelend wanneer je Cavia, konijn, hamster of ander knaagdier last heeft van luisjes. De luisjes die veel al onschuldig zijn zorgen wel voor een hoop irritatie. De Productspecialisten van de Knoevelshop zijn er in geslaagd een krachtige natuurlijke spray voor het gebruik tegen luisjes te ontwikkelen.

  In tegenstelling tot de oude luiswegdruppels is dit product 100% natuurlijk en nog efficiënter! De Luisweg spray tast de Huid van uw cavia, konijn, fret, hamster of muis niet aan maar bestrijd wel effectief de bron van de ellende. En nog mooier het product mag ook preventief gebruikt worden!

  De productspecialisten van de Knoevelshop hebben nu bewust een spray ontwikkeld omdat deze sneller en makkelijker is toe te passen bij uw dieren.

  Het is raadzaam dit product te gebruiken in combinatie met de vernieuwde Luisweg shampoo.

  Het gebruik is simpel:

  Spray 2x daags uw dier in tot de problemen zijn verholpen.
  Mag ook preventief gebruikt worden. Spray dan enkele keren per week.
  Dit product bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten.

  Ervaringen van ons testteam:

  Alle nieuwe producten van de Knoevelshop worden natuurlijk eerst grondig getest op werking en dierveiligheid. De reacties over dit product zijn zeer positief! De spray ruikt fijn en werkt zeer snel en efficient!

  Handgemaakt kwaliteitsproduct

  Dit is een uniek handgemaakt product uit de Knoevelshop. Dit product is door onze eigen productspecialisten speciaal samengesteld voor het gebruik bij knaagdieren. Deze producten worden met de hand vervaardigd en waar mogelijk gebruik gemaakt van puur natuurlijke producten. Naast het met de hand vervaardigen van het product worden ook de producten met de grootst mogelijke zorg handmatig uitgevuld. Het blijft handwerk waardoor het soms kan zijn dat het ene potje of flesje voller zit dan de andere.

  De handgemaakte producten van de Knoevelshop zijn speciaal ontwikkeld voor knaagdieren zoals cavia’s, konijnen, hamsters, en fretten, maar worden ook succesvol ingezet bij andere dieren zoals egels. Wilt u het product op een ander dier gebruiken? Neem dan even contact met de klantenservice van de Knoevelshop op. Onze producten zijn over het algemeen minder geschikt voor honden en katten.

  Garantie:

  Wij garanderen dat dit een uniek exclusief voor de Knoevelshop geproduceerd product is die u nergens anders kunt vinden. Let dus op dat u geen namaak koopt.

  Verkoop: Knoevelshop

  1547218599859.png
Top