• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

  Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 18 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis met je Facebook, Google, Yahoo of Microsoft account en maak deel uit van onze informatieve, gezellige Cavia Community.

  Note: Kun je niet meer inloggen als bestaand forum lid? Stuur ons dan via contact een berichtje.

Koelmat

 • Bekeken Bekeken: 484
 • Laatste update Laatste update:

Navigatie

 • De koelmat van de Knoevelshop, de ideale verkoeling voor uw Cavia of konijn!

  Heeft u er wel eens bij stilgestaan als buiten de temperaturen oplopen het ook een heel stuk warmer wordt in het hok van uw geliefde cavia of konijn? Om ze door deze warme dagen heen te helpen hebben de productspecialisten van de Knoevelshop weer een briljante vondst gedaan! De koelmat van de Knoevelshop. Deze koelmat is 38 cm breed en 34cm hoog. En vrij van chemische of schadelijke middelen!

  Deze mat die speciaal voor ons is geproduceerd vult u zelf met kraanwater, hierdoor weten jij zeker dat er geen chemische of andere nare middelen in deze mat zitten. Het vullen doe je éénmalig met de bijgeleverde trechter. Zorg dat er na het vullen geen lucht meer in de koelmat zit. Hierna doe je de permanente stop in de mat en deze is direct klaar voor gebruik. Een ideale TIP is om de koelmat een paar uur in de vriezer leggen voor een extra verkoelend resultaat. Wanneer de mat weer warmer begint te worden kan deze gewoon weer direct terug in de vriezer. Vind je de vrieskou van de mat net te koud? Bewaar dan de koelmatten in de koelkast. De mat is gemakkelijk op te vouwen voor minder plaats in de koelkast.

  Leg bij het gebruik van deze mat er altijd even een theedoek overheen. Omdat wij gekozen hebben voor een natuurlijk en diervriendelijk product hebben we de stoffen die de mat bestand tegen knagen er uit gehaald. Hierdoor is deze minder knaagproef, maar hiervoor gebruik je gewoon even een theedoek.

  Na het invriezen van de mat blijft deze met gemak een dag heel koel!

  Een must om in huis te hebben!

  Verkoop: Knoevelshop

  656463
Top