• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

  Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 18 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis met je Facebook, Google, Yahoo of Microsoft account en maak deel uit van onze informatieve, gezellige Cavia Community.

  Note: Kun je niet meer inloggen als bestaand forum lid? Stuur ons dan via contact een berichtje.

Knoevelshop

 • Bekeken Bekeken: 459
 • Laatste update Laatste update:
 • 656240

  De Knoevelshop is de specialist voor uw Cavia, hamster, konijn en elk ander knaagdier! Sinds 1996 heeft de Knoevelshop zich weten te onderscheiden met een zeer unieke mix aan producten. De Knoevelshop is in de afgelopen 22 jaar uitgegroeid tot een ware specialist in medisch ondersteunende middelen voor elke cavia, konijn, hamster, tamme rat, kleurmuis of ander knaagdier.

  Uw Dierenarts weet alles over cavia’s, konijnen, hamsters, tamme ratten, kleurmuizen en andere knaagdieren maar heeft niet altijd de meest ideale natuurlijke medische hulpmiddelen voorhanden. De Knoevelshop heeft een uniek assortiment ontwikkeld met natuurlijke producten voor de gezondheid van uw geliefde dier.

  LET OP: De producten uit de Knoevelshop zijn nimmer een vervanging van uw dierenarts! Neem daarom bij twijfel altijd contact op met uw dierenarts! Zeker bij een spoedgeval! Wacht dan NOOIT op een bestelling uit een webshop!
Top