• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

  Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 18 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis met je Facebook, Google, Yahoo of Microsoft account en maak deel uit van onze informatieve, gezellige Cavia Community.

  Note: Kun je niet meer inloggen als bestaand forum lid? Stuur ons dan via contact een berichtje.

Echinacea

 • Bekeken Bekeken: 361
 • Laatste update Laatste update:

Navigatie

 • De Echinacea uit de Knoevelshop is speciaal ontwikkeld voor Cavia’s, konijnen, hamsters en andere knaagdieren. Echinacea kan worden gebruikt bij het bestrijden van bacteriële infecties, virussen en schimmels. Ook kan het gesmeerd worden op de Huid voor ondersteuning bij de genezing van eczeem en huidwonden.

  Echinacea staat bekend om zijn infectiebestrijdend vermogen en het stimuleren van het immuunsysteem. Het is één van de meest gebruikte kruiden ter wereld.

  Echinacea activeert de witte bloedlichaampjes die helpen om infecties in het lichaam te bestrijden. Het wordt gebruikt om de afweer van het lichaam te versterken. Het kan gebruikt worden bij het bestrijden van infecties die worden veroorzaakt door bacteriën, virussen en schimmels. Het wordt uitwendig ook gebruikt voor de behandeling van eczeem, en huidwonden.

  Van Cats Claw wordt aangegeven dat het o.a. de weerstand verhoogt van Ogen, neus, luchtwegen en huid bij Allergieën. Tevens bevordert het de maag,- en darmfunctie. Plantago heeft ook een weerstandsverhogende werking, tevens is het bloedzuiverend, en wordt het veel bij huidklachten gebruikt.

  Tip: dit middel wordt het beste toegediend met een doseerspuitje. Heeft u geen spuitjes in huis? U kunt 1- of 3 ml spuitjes mee bestellen!

  Voor dit product is een bijsluiter beschikbaar! Raadpleeg onze site Knoevelbijsluiters.nl voor meer informatie!

  Verkoop: Knoevelshop

  1547239766870.png
Top