• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

  Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 18 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis met je Facebook, Google, Yahoo of Microsoft account en maak deel uit van onze informatieve, gezellige Cavia Community.

  Note: Kun je niet meer inloggen als bestaand forum lid? Stuur ons dan via contact een berichtje.

Druivensuiker

 • Bekeken Bekeken: 483
 • Laatste update Laatste update:
 • Druivensuiker is een energieboost. Je kan een beetje geven door het dwangvoer dat je geeft. Ook kun je wat druivensuiker door de melk (geitenmelk) doen als jongen niet bij de moeder willen drinken en je ze zelf bij voert met een spuitje.

  Soms kan het nodig zijn om je Cavia, konijn, hamster, tamme rat, kleurmuis of ander knaagdier wat extra energie te geven. Bijvoorbeeld als deze ernstig verzwakt is. Het is belangrijk om dat te doen met de juiste producten. De Druivensuiker is hier zo’n voorbeeld van.

  Niet elke druivensuiker is geschikt om te geven aan knaagdieren. De Knoeveslshop verkoopt een variant welke geschikt is om aan kleindieren te geven.

  Waarvoor kan je Druivensuiker gebruiken?
  Druivensuiker kan dienen als toevoeging in het dwangvoer of kan zo worden opgelost in een klein beetje water. Het geeft snel energie aan uitgeputte dieren. LET OP: Geef nooit teveel in één keer.

  Aanbevolen dosering: één mespuntje mengen met water en via een Knoevelshop spuitje in het bekje ingeven.

  Tip: dit middel wordt het beste toegediend met een Doseerspuitje. Heeft u geen spuitjes in huis? U kunt 1- of 3 ml spuitjes mee bestellen.
  Handgemaakt kwaliteitsproduct


  Dit is een uniek handgemaakt product uit de Knoevelshop. Dit product is door onze eigen productspecialisten speciaal samengesteld voor het gebruik bij knaagdieren. Deze producten worden met de hand vervaardigd en waar mogelijk gebruik gemaakt van puur natuurlijke producten. Naast het met de hand vervaardigen van het product worden ook de producten met de grootst mogelijke zorg handmatig uitgevuld. Het blijft handwerk waardoor het soms kan zijn dat het ene zakje voller zit dan de andere.

  De handgemaakte producten van de Knoevelshop zijn speciaal ontwikkeld voor knaagdieren zoals cavia’s, konijnen, hamsters, en fretten, maar worden ook succesvol ingezet bij andere dieren zoals egels. Wilt u het product op een ander dier gebruiken? Neem dan even contact met de klantenservice van de Knoevelshop op. Onze producten zijn over het algemeen minder geschikt voor honden en katten.

  Garantie:

  Wij garanderen dat dit een uniek exclusief voor de Knoevelshop geproduceerd product is die u nergens anders kunt vinden. Let dus op dat u geen namaak koopt.

  Verkoop: Knoevelshop

  1547217924094.png
Top