• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

Diastop

 • Bekeken Bekeken: 434
 • Laatste update Laatste update:
 • Vieze plakpoep of Diarree is een veelvoorkomend probleem bij Cavia’s, konijnen, hamsters, tamme ratten, kleurmuizen en andere knaagdieren. De oorzaken van diarree kunnen heel divers zijn (meer over de mogelijke oorzaken van Diarree bij cavia’s leest u hier).

  Het is van levensbelang om uw cavia, konijn, hamster, tamme rat, kleurmuis of ander knaagdier snel van de juiste zorg te voorzien wanneer ze diarree hebben om zo erger te voorkomen.

  Gelukkig is er de zeer krachtige DiaStop Poeder tegen diarree. De DiaStop Poeder bevat enkel natuurlijke ingrediënten, waardoor er bij normaal gebruik geen gevaar ontstaat voor Verstopping of uitdroging.

  Aanbevolen dosering: Meng een mespuntje poeder met een beetje water in een Knoevelshop Doseerspuitje en spuit dit vervolgens zachtjes en geleidelijk in het bekje van de cavia, konijn, hamster, tamme rat, kleurmuis of ander knaagdier.

  Indien u merkt dat uw cavia, konijn, hamster, tamme rat, kleurmuis of ander knaagdier aan het verzwakken is door de diarree is het aan te bevelen om de Piggy nurse te gebruiken als ondersteuning bij de DiaStop.

  Als de diarree aan blijft houden, is het raadzaam om een Dierenarts te raadplegen.

  Tip: dit middel wordt het beste toegediend met een doseerspuitje. Heeft u geen spuitjes in huis? U kunt 1- of 3 ml spuitjes mee bestellen.

  Verkoop:
  Knoevelshop

  1547212481802
Top