• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

  Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 18 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis met je Facebook, Google, Yahoo of Microsoft account en maak deel uit van onze informatieve, gezellige Cavia Community.

  Note: Kun je niet meer inloggen als bestaand forum lid? Stuur ons dan via contact een berichtje.

Desinfect spray

 • Bekeken Bekeken: 300
 • Laatste update Laatste update:
 • Niks is zo belangrijk als een perfecte en veilige hygiëne in de kooi of het verblijf van uw Cavia, konijn, hamster, tamme rat, kleurmuis of ander knaagdier.

  Knoevels Desinfect spray is het ideale product om maximale hygiëne te behalen en een must voor iedereen om in thuis te hebben.

  De werking van Knoevels Desinfect spray is helemaal afgestemd op cavia’s, konijnen, hamsters, tamme ratten, kleurmuizen en andere knaagdieren hierdoor is het veilig voor het dier maar effectief tegen de bacteriën en dood ook de bacteriën die wegens resistentie bij andere middelen overleven.

  Knoevels Desinfect spray is zeer handige spray om uw hokken mee te ontsmetten, bij bv. Schurft-, Schimmel of bij de grote schoonmaak. Na het schoonmaken van uw hokken, spuit u deze spray op een afstandje door uw hokken op de wanden, vloer, tralies en/of plexiglas. Kan ook worden verstoven op huisjes, pvc-buizen en andere harde voorwerpen in het hok (geen tuitjes van drinkflesjes of eet-/drinkbakjes). Veel fokkers gebruiken dit ook op show’s om de showkooi schoon te maken en de reismanden schoon te maken na een show.

  Laat aan de lucht drogen: binnen enkele minuten is het droog en zijn uw hokken gedesinfecteerd.
  Kan uiteraard ook op andere toepassingen worden gebruikt, zoals wikkelplateaus, tafels etc.

  Bevat alcohol, nooit op dieren verstuiven!!!

  Verpakt per ca 50 ml in een handige sprayfles

  Verkoop: Knoevelshop

  656457
Top