• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

  Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 18 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis met je Facebook, Google, Yahoo of Microsoft account en maak deel uit van onze informatieve, gezellige Cavia Community.

  Note: Kun je niet meer inloggen als bestaand forum lid? Stuur ons dan via contact een berichtje.

Darm++

 • Bekeken Bekeken: 391
 • Laatste update Laatste update:

Navigatie

 • Heeft uw dier (langdurig) last van slechte spijsvertering of Diarree? Dan is Darm++ de juiste oplossing*. Dit preparaat is gebaseerd op zeer fijn gemalen bietenpulp en tarwezemelen, die veel makkelijk verteerbare vezels bevatten en de darmfermentatie gunstig beinvloeden. Darm++ herstelt de gezonde darmflora. Het bevat prebiotica: stoffen die de groei van de goede bacterien bevorderen. Aanbevolen voor knaagdieren en konijnen.

  Dosering:
  5 g poeder opgelost in 30 ml water, iedere 3-4 uur (afhankelijk van de toestand van het dier). Verder voldoende vloeistof geven.

  Inhoud:
  bietenpoeder, tarwe zemelen, vitaminen en mineralen.

  Analyse:
  eiwit 11%, vet 1.5%, vezels 48%, vit. C 0.5%, Ca: P = 3:2.

  Gewicht:
  50 g / 200g

  * Darm++ is een steunmiddel, maar geen medicijn! Bij zware diarree of Verstopping zijn antibiotica of prokinetica nodig. Zoek diergeneeskundige hulp.

  Verkoop:
  https://www.cavycare.nl/

  ca2e9783715318270983b02de14b9196f56993f0.jpg
Top