• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

  Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 18 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis met je Facebook, Google, Yahoo of Microsoft account en maak deel uit van onze informatieve, gezellige Cavia Community.

  Note: Kun je niet meer inloggen als bestaand forum lid? Stuur ons dan via contact een berichtje.

Colloidaal zilver

 • Bekeken Bekeken: 373
 • Laatste update Laatste update:
 • Te gebruiken bij de bestrijding van bacteriën, virussen, parasieten en schimmels.

  Een Cavia, konijn, hamster of ander een knaagdier kan helaas wel eens ziek worden. Het is dan niet altijd nodig om direct een zware antibiotica in te zetten. De Colloidaal Zilver van de Knoevelshop is een natuurlijk alternatief voor de chemische antibioticum van de reguliere diergeneeskunde.

  Colloidaal Zilver is een wereldwijd bekend medicijn welke al vele jaren succesvol word toegepast bij mensen. Omdat mensen en cavia’s, konijnen, hamsters of ander knaagdieren natuurlijk anders werken, is het ook belangrijk dat de werking van de Colloidaal Zilver is aangepast op deze unieke doelgroep.

  Samen met fenomenen binnen de Colloidaal Zilver wereld hebben de product specialisten van de Knoevelshop een Colloidaal Zilver ontwikkeld met een juist ppm gehalte. Met het ppm gehalte worden de hoeveelheid zilverdeeltjes in het water benoemd. Door de Colloidaal Zilver uit de Knoevelshop te gebruiken weet u zeker dat uw cavia, konijn, hamster of ander een knaagdier de perfecte Colloidaal Zilver binnen krijgt voor een optimaal resultaat. De Colloidaal zilver uit de Knoevelshop is dus niet te vergelijken met producten die u elders op (internet) kan kopen.

  Speciaal bij de bestrijding van bacteriën, virussen, parasieten en schimmels is het zeer effectief gebleken.

  Tip: dit middel wordt het beste toegediend met een Doseerspuitje. Heeft u geen spuitjes in huis? U kunt 1- of 3 ml spuitjes mee bestellen!
  Handgemaakt kwaliteitsproduct


  Dit is een uniek handgemaakt product uit de Knoevelshop. Dit product is door onze eigen productspecialisten speciaal samengesteld voor het gebruik bij knaagdieren. Deze producten worden met de hand vervaardigd en waar mogelijk gebruik gemaakt van puur natuurlijke producten. Naast het met de hand vervaardigen van het product worden ook de producten met de grootst mogelijke zorg handmatig uitgevuld. Het blijft handwerk waardoor het soms kan zijn dat het ene potje of flesje voller zit dan de andere.

  De handgemaakte producten van de Knoevelshop zijn speciaal ontwikkeld voor knaagdieren zoals cavia’s, konijnen, hamsters, en fretten, maar worden ook succesvol ingezet bij andere dieren zoals egels. Wilt u het product op een ander dier gebruiken? Neem dan even contact met de klantenservice van de Knoevelshop op. Onze producten zijn over het algemeen minder geschikt voor honden en katten.

  Garantie:
  Wij garanderen dat dit een uniek exclusief voor de Knoevelshop geproduceerd product is die u nergens anders kunt vinden. Let dus op dat u geen namaak koopt.

  Verkoop: Knoevelshop

  1547213037287.png
Top