• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

  Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 18 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis met je Facebook, Google, Yahoo of Microsoft account en maak deel uit van onze informatieve, gezellige Cavia Community.

  Note: Kun je niet meer inloggen als bestaand forum lid? Stuur ons dan via contact een berichtje.

Cocos neem

 • Bekeken Bekeken: 351
 • Laatste update Laatste update:
 • Knoevels CocosNeem is te gebruiken bij huidproblemen. Ter ondersteuning van de behandeling van Schurft, of als men niet weet of men met een parasitaire- of schimmelinfectie te maken heeft bij Cavia’s, konijnen, hamsters, tamme ratten, kleurmuizen en andere knaagdieren

  CocosNeem kan ook gebruikt worden als een natuurlijk middel om Luizen te bestrijden in combinatie met de Luis-Weg shampoo. Uw cavia, konijn, hamster, tamme rat, kleurmuis of ander knaagdier is niet alleen verlost van de luizen, het product kalmeert de Huid en brengt de Vacht gelijk in een goede conditie!

  De ingrediënten in CocosNeem zijn Cocosolie en Neem olie.

  Niet gebruiken bij drachtige dieren en liever niet gebruiken voor dieren onder de 3 maanden.

  Alleen geschikt voor uitwendig gebruik!!!

  Handgemaakt kwaliteitsproduct

  Dit is een uniek handgemaakt product uit Knoevelshop. Dit product is door onze eigen productspecialisten speciaal samengesteld voor het gebruik bij knaagdieren. Deze producten worden met de hand vervaardigd en waar mogelijk gebruik gemaakt van puur natuurlijke producten. Naast het met de hand vervaardigen van het product worden ook de producten met de grootst mogelijke zorg handmatig uitgevuld. Het blijft handwerk waardoor het soms kan zijn dat het ene potje of flesje voller zit dan de andere.

  De handgemaakte producten van Knoevelshop zijn speciaal ontwikkeld voor knaagdieren zoals cavia’s, konijnen, hamsters, en fretten, maar worden ook succesvol ingezet bij andere dieren zoals egels. Wilt u het product op een ander dier gebruiken? Neem dan even contact met de klantenservice van Knoevelshop op. Onze producten zijn over het algemeen minder geschikt voor honden en katten.

  Garantie:

  Wij garanderen dat dit een uniek exclusief voor Knoevelshop geproduceerd product is die u nergens anders kunt vinden. Let dus op dat u geen namaak koopt.

  Verkoop: Knoevelshop

  1548150671954.png
Top