• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

  Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 18 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis met je Facebook, Google, Yahoo of Microsoft account en maak deel uit van onze informatieve, gezellige Cavia Community.

  Note: Kun je niet meer inloggen als bestaand forum lid? Stuur ons dan via contact een berichtje.

Calm shampoo

 • Bekeken Bekeken: 342
 • Laatste update Laatste update:
 • De Knoevel Calm shampoo is zeer geschikt voor Cavia’s, konijnen, hamsters, tamme ratten, kleurmuizen en andere knaagdieren die zich constant krabben. De shampoo kalmeert de Huid waardoor het jeuken direct vermindert. Ook ideaal op de droge rex- of teddyhuid. Daarnaast heeft deze shampoo een zeer aangename, tropische geur.

  Masseer de De Knoevel Calm shampoo grondig in de Vacht en laat deze vervolgens 2 tot 3 minuten inwerken, spoel dan grondig uit. Gebruik geen conditioner.

  De De Knoevel Calm shampoo is erg goed te combineren met de Knoevel Calm spray

  Waarom een kleindierenshampoo?
  Onterecht zien we veel mensen hun dieren wassen met een (baby) mensenshampoo of een honden/katten shampoo. Meestal zien we dan dat dieren veelvuldig gewassen moeten worden “omdat ze zo snel vet of vies zijn”. Cavia’s, konijnen, hamsters, tamme ratten, kleurmuizen en andere knaagdieren hebben net als mensen een natuurlijk beschermlaagje op de huid die de huid beschermt, maar ook helpt deze om de haren schoon te houden. Het wassen verstoort deze natuurlijke beschermlaag.

  Een mens heeft een hele andere PH waarde dan een hond, en een hond een hele andere PH waarde dan een knaagdier. Daarom is het voor een optimaal resultaat en maximale gezondheid van uw dier een must om te wassen met een shampoo die speciaal is ontwikkeld voor cavia’s, konijnen, hamsters, tamme ratten, kleurmuizen en andere knaagdieren. Zo weet u zeker dat de shampoo aansluit op de huidwaarden van uw dier. Ook een PH neutrale shampoo kan door verschillende hulpstoffen de huid van uw dier aantasten.

  Alle shampoo’s uit de Knoevelshop zijn helemaal ontwikkeld voor cavia’s, konijnen, hamsters, tamme ratten, kleurmuizen en andere knaagdieren. De gebruikers van onze shampoo’s geven aan dat sinds ze de shampoo van de Knoevelshop zijn gaan gebruiken hun cavia, konijn, hamster, tamme rat, kleurmuis of ander knaagdier mooier in de vacht zit en veel minder vet aanvoelt. Nadat u de shampoo van de Knoevelshop een paar keer gebruikt heeft en de huid zich volledig heeft hersteld, zult u zien dat u uw dier minder vaak hoeft te wassen dan u gewend bent.

  Verkoop: Knoevelshop

  1547238789042.png
Top