• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

  Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 18 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis met je Facebook, Google, Yahoo of Microsoft account en maak deel uit van onze informatieve, gezellige Cavia Community.

  Note: Kun je niet meer inloggen als bestaand forum lid? Stuur ons dan via contact een berichtje.

Calm gel cooling

 • Bekeken Bekeken: 278
 • Laatste update Laatste update:
 • De Productspecialisten van de Knoevelshop zijn er wéér in geslaagd om een werkelijk uniek product te ontwikkelen voor de Knoevelshop namelijk de Knoevels Calm Gel Cooling. Stop huidirritatie en Jeuk! En ruikt ook nog eens lekker fris door de toevoeging van lavendel en pepermunt.

  De Calm Gel Cooling is de oplossing voor Cavia’s, konijnen, hamsters, tamme ratten, kleurmuizen en andere knaagdieren onder andere bij:
  • Jeuk
  • Geïrriteerde Huid en Huidirritatie
  • Bij een rode huid
  • allergische reacties
  De Calm Gel Cooling is een perfecte combinatie samen met de Calm shampoo.

  Gebruik:

  Voor een optimaal resultaat brengt u de De Calm Gel Cooling meerdere malen per dag aan bij uw cavia, konijn, hamster, tamme rat, kleurmuis of ander knaagdier en kan direct op de geïrriteerde plek gesmeerd worden. Het product is alcohol vrij en uiteraard brand het niet op een open wondje. Het product mag u blijven gebruiken tot de problemen zijn verholpen.

  LET OP: Pak altijd de bron van het probleem aan, dus bij een allergische reactie moet ook de allergeen worden weggenomen.

  De unieke werking van de Calm Gel Cooling neutraliseert de huid en hersteld de natuurlijke PH waarde van uw cavia, konijn, hamster, tamme rat, kleurmuis of ander knaagdier hierdoor wordt het geneesproces bevorderd.

  Door het gebruik van de Knoevels Calm Gel Cooling helpt u uw geliefde cavia, konijn, hamster, tamme rat, kleurmuis of ander knaagdier snel van zijn of haar jeuk af te komen.

  Verkoop: Knoevelshop

  656454
Top