• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

  Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 18 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis met je Facebook, Google, Yahoo of Microsoft account en maak deel uit van onze informatieve, gezellige Cavia Community.

  Note: Kun je niet meer inloggen als bestaand forum lid? Stuur ons dan via contact een berichtje.

Bach rescue

 • Bekeken Bekeken: 340
 • Laatste update Laatste update:
 • Bach Rescue Druppels kunnen worden ingezet bij erg onrustige, paniekerige, angstige of getraumatiseerde dieren. De druppels herstellen de geestelijke balans van een dier en geven kalmte en ontspanning.

  Bach Rescue Druppels kunnen al snel verbetering tonen, maar voor langdurig effect dient u de druppels over een langere periode te geven, afhankelijk van de kwaal. Indien u bang bent voor angst en paniek onder uw Cavia’s op drukke dagen, zoals drukbezochte verjaardagen of met vuurwerk tijdens oud & nieuw, kunt u het beste enkele dagen vooraf beginnen met het toedienen van de druppels.
  Heeft uw cavia last van paniekaanvallen, trauma’s of is het dier constant gespannen en angstig, geef de druppels dan ca. 4 weken.

  De ideale dosering is 4 maal daags 4 druppels, deze kunnen direct in het bekje worden gegeven, of via een Doseerspuitje met water worden gegeven. De druppels mogen ook op bv een blaadje witlof worden gelegd die u uit de hand op laat eten.

  Verkoop: Knoevelshop

  1547213637441.png
Top