• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

  Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 18 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis met je Facebook, Google, Yahoo of Microsoft account en maak deel uit van onze informatieve, gezellige Cavia Community.

  Note: Kun je niet meer inloggen als bestaand forum lid? Stuur ons dan via contact een berichtje.

Arnica

 • Bekeken Bekeken: 180
 • Laatste update Laatste update:

Navigatie

 • Deze weldadig aanvoelende zalf bevordert de doorbloeding en ondersteunt het natuurlijke, herstellende vermogen van de spieren. Het extract van verse Arnica montana (Valkruid) dat in de zalf verwerkt is, heeft een verzachtende en verwarmende invloed. Bijenwas en wolvet zorgen voor de beschermende textuur van de zalf. Pijnlijke en stijve spieren hebben er baat bij.


  Arnica Zalf twee tot drie maal daags aanbrengen op de spieren en licht inmasseren. Als eerste hulp product adviseren wij Arnica Gel.
  Gebruik: - Arnica Zalf is een volledig natuurlijk gezondheidsproduct, lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing. - Zalf voor uitwendige toepassing - Arnica Zalf bevat een hoog gehalte aan Arnica extract wat de werkzaamheid ten goede komt. - Gebruik Arnica Zalf niet bij bekende overgevoeligheid voor wolvet, sesamolie of Arnica. - Arnica Zalf kan in zeldzame gevallen  1599213808045.png
 • Laden…
Top