• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

  Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 18 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis met je Facebook, Google, Yahoo of Microsoft account en maak deel uit van onze informatieve, gezellige Cavia Community.

  Note: Kun je niet meer inloggen als bestaand forum lid? Stuur ons dan via contact een berichtje.

Aloe cocos

 • Bekeken Bekeken: 336
 • Laatste update Laatste update:
 • Aloëcocos is geweldig voor een droge en een schilferige Huid. Maar kan ook gebruikt worden als een soort “haarmasker” voor de shampoobeurt, om de haren zacht en fluffy te maken en het is vochtinbrengend voor erg droog haar.

  Aloëcocos heeft als ingrediënten Cocosolie en Aloë Vera olie. Mag gebruikt worden bij drachtige dieren, liever niet gebruiken voor dieren onder de 3 maanden.

  Handgemaakt kwaliteitsproduct

  Dit is een uniek handgemaakt product uit Knoevelshop. Dit product is door onze eigen productspecialisten speciaal samengesteld voor het gebruik bij knaagdieren. Deze producten worden met de hand vervaardigd en waar mogelijk gebruik gemaakt van puur natuurlijke producten. Naast het met de hand vervaardigen van het product worden ook de producten met de grootst mogelijke zorg handmatig uitgevuld. Het blijft handwerk waardoor het soms kan zijn dat het ene potje of flesje voller zit dan de andere.

  De handgemaakte producten van Knoevelshop zijn speciaal ontwikkeld voor knaagdieren zoals Cavia’s, konijnen, hamsters, en fretten, maar worden ook succesvol ingezet bij andere dieren zoals egels. Wilt u het product op een ander dier gebruiken? Neem dan even contact met de klantenservice van Knoevelshop op. Onze producten zijn over het algemeen minder geschikt voor honden en katten.

  Garantie:

  Wij garanderen dat dit een uniek exclusief voor Knoevelshop geproduceerd product is die u nergens anders kunt vinden. Let dus op dat u geen namaak koopt.

  Verkoop: Knoevelshop

  1548150438883.png
Top