Tiener: Cavia in magnetron

12
104

Ophef op sociale media in Brazilië over een filmpje waarop een cavia in een werkende magnetron te zien is. Het filmpje werd online gezet door de 16-jarige Vitoria Muller. Het meisje kreeg veel kritiek te verduren.

Op Twitter in Brazilië was de hashtag ’Straf Vitoria’ al snel trending. Mensen konden niet geloven dat het meisje de cavia daadwerkelijk aan het opwarmen. Al gauw verwijderde Vitoria al haar online accounts nadat ze werd bedolven onder een stroom van negatieve reacties.

Cavia niet gewond

De vader van het meisje liet op sociale media dat hij zijn dochter heeft bestraft en heeft zijn excuses aangeboden. „Het gaat goed met de cavia en in de naam van de hele familie bied ik mijn excuses aan.”

De cavia is in beslag genomen door de autoriteiten en naar een dierenkliniek gebracht. Daar werd geconstateerd dat het diertje niet gewond is geraakt.

Bron: Telegraaf

12 REACTIES

 1. Toen mijn dochter 8 jaar geleden onze eerste cavia, genaamd iep, mee naar school nam voor een spreekbeurt, vertelde haar leraar dat hij op vakantie wel eens cavia had gegeten en dat het hartstikke lekker was. Dat 'ie op zijn bord stond met een tomaatje op zijn hoofd met een prikkertje met een vlaggetje er aan. Hoe ziek ben je dan?

 2. Ilsevdwoude

  Toen mijn dochter 8 jaar geleden onze eerste cavia, genaamd iep, mee naar school nam voor een spreekbeurt, vertelde haar leraar dat hij op vakantie wel eens cavia had gegeten en dat het hartstikke lekker was. Dat 'ie op zijn bord stond met een tomaatje op zijn hoofd met een prikkertje met een vlaggetje er aan. Hoe ziek ben je dan?

  Had deze kerel meer steekjes los? Dat ga je toch niet vertellen tegen een kind van 8! BNN had er ook ooit een keer een aflevering over.

  Hoe komt een tiener erop om een cavia daarin te willen stoppen? een kind van 2 ok, maar ouder moeten ze toch beter weten

 3. Cavia-baasje

  Had deze kerel meer steekjes los? Dat ga je toch niet vertellen tegen een kind van 8! BNN had er ook ooit een keer een aflevering over.

  Nee, ik vond het een vreselijke vent. Toen hij zag hoe geschokt mijn dochter (ze was toen 6) was toen hij dat vertelde, zei hij er ook nog even achteraan dat het bijna het zelfde smaakte als konijn. Ze heeft er dagen niet van geslapen – haar meester die huisdieren at!

  Die tiener moet nagekeken worden. Als je zoiets doet, is er iets ontzettend mis met je.

 4. Cavia-baasje

  wat erg die leraar is knettergek, arme dochter van je! Mijn zesjarige zou hem misschien wel aangevlogen zijn en dan had hij groot gelijk gehad want kom niet aan zijn Pluk.

  Mijn dochter is erg gevoelig en die had 't erg slecht bij hem. Ze is uiteindelijk ook naar een andere school gegaan