• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

    Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 18 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis met je Facebook, Google, Yahoo of Microsoft account en maak deel uit van onze informatieve, gezellige Cavia Community.

    Note: Kun je niet meer inloggen als bestaand forum lid? Stuur ons dan via contact een berichtje.

Vruchtwater: vliezen gebroken en nu?


Lilo, onze cavia van 13 maanden oud is van de zomer onverwacht toch nog zwanger geworden toen ze aan het logeren waren bij opa/oma. We weten daarom dat ze minimaal 65 dagen zwanger is. Om 5u zagen we in het hok een grote plas met grijzig water, en we denken dat de vliezen zijn gebroken. We hebben de DA opgebeld, maar die adviseerde nog even te wachten. Maar het is nu 2,5 uur later, en in de avond, en we zien geen tekenen van weeën. Lilo is nog wel actief, al slaapt ze wel wat meer dan normaal, maar ze eet, drinkt, en de jongen bewegen ook nog. Wel krabt ze meer dan normaal. Mijn vraag, is dit normaal, hoe lang moet er eigenlijk zitten tussen dat de vliezen zijn gebroken en de weeën beginnen?
 

sbruyn

Beginnend
Lid
17 okt 2021
Berichten
15
Reacties
13
Landen vlag
Je moet eerst inloggen of je registreren om dit antwoord te kunnen bekijken.
 

Vergelijkbare onderwerpen

Top