• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

Schitterend tegen vliegen maar onderhouden!


Status
Niet open voor verdere reacties.
caviastal wapie

caviastal wapie

Lid
:D Wij hebben een heel goed product in ons caviastalletje
Eco Fris: reinigingsmiddel waarvan maar heel weinig nodig is en zorgt dat stank verdwijnt en de nieuwe geur dagen lang blijft hangen. Onschadelijk voor mens en dier.

Odor Control: Stankreductie, dmv bacteriestammen die als het ware de geurbacterien vernietigen zodat de goede reukloze bacterien overblijven ook onschadelijk voor mens en dier

ze zijn beiden van Eco Protecta BV

We gebruiken Eco fris om onze hokken eerst te kuisen en daarna ook de vloer , het goedje ruikt naar citronella ( en dat behoed zoiezo al voor vliegen)
De hokken ruiken zo'n 2-3 dagen hierna
vooraleer er de bodembedekking ingaat gebruiken we Odor Control : dit geeft een degelijke stankreductie maar uiteraard moeten de hokken onderhouden worden hetheeft geen zin omdat te spuiten op een vuil hok en verwachten dat alles fris gaat ruiken
Wij gebruiken dit al van in de winter
maar nu merken we een zeer groot verschil voor de zomer ook . Bijna of geen vliegen gedurende de eerst 4 werkingsdagen van het product , de caafjes gaan uiteraard evenveel vervuilen maar wij vinden het zeker ook belangrijk dat er zo weinig mogelijk vliegen zijn !
Misschien een tip voor waarschijnlijkd e velen onder ons die hierover wel eens vloeken :joy: we hebben een grote fles en een spuitbus van beiden en we doen hier al 3 maanden mee terwijl we heel wat hokken hebben voor te kuisen !
Aangenaam voor de caafjes en jezelf echt een aanrader !

Groetjes

caviastal wapie
P.S.: in ons stalletje staat er ook zo'n elektrische waaier voor de diertjes en ja hoor , de vliegen komen hier ook niet op af:D misschien zoeken ze gewoon verfrissing en gaan ze er lekker bij zitte :)
 
Ronald

Ronald

Moderator
Medewerker
Je moet eerst inloggen of registreren om dit antwoord te kunnen zien.
 
Ronald

Ronald

Moderator
Medewerker
Je moet eerst inloggen of registreren om dit antwoord te kunnen zien.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top