Ik ben Max en ik zoek verkering


LunaG

LunaG

Lid
6D51F2CD EF5B 46D4 BD3B 2E3DA434B626Ik ben een stoere, stevige, je-weet-wel man van ongeveer twee jaar met gezonde angsten (nagelknipper 😱) en hobbies (alles kan kapot). Mijn andijvie verdien ik als koelkastalarm, maar als je doet wat je leuk vindt, voelt het niet als werk.

De afgelopen 9 maanden woonde ik samen met mijn grote vriend Charly, maar zonder hem is deze caviacasa (140 cm x 70 cm + verdieping) nu wel erg ruim. En de ren is eigenlijk ook geen klap aan in je eentje...

Ik ben dan ook op zoek naar een lieve, grappige, charmante vriendin om smoorverliefd op te worden en mijn luxe leven mee te delen.

Ben jij die leuke, gezellige dame die open staat voor bourgondische momenten met o.a. science selective, kruidenhooi en dagverse salades? Zijn romantiek en avontuur je op het lijf geschreven? Kijk je graag voetbal (of Netflix 🙄) vanuit je eigen loungekussen op de bank? Schrik je niet van een muzikale (lees: praatgrage) beer en ben je een ster in het laten verdwijnen van nagelknippers? Stuur me dan een berichtje en wie weet hebben we binnenkort een date!

XOXO Max (voorheen Timmie)
 
Caviahuis Buiksloterham

Caviahuis Buiksloterham

Lid
Je moet eerst inloggen of registreren om dit antwoord te kunnen zien.
 

Vergelijkbare onderwerpen

Nanoe
Reacties
6
Bekeken
369
Nanoe
Nanoe
Silvia67
Reacties
51
Bekeken
1.446
Silvia67
Silvia67
Reacties
4
Bekeken
457
NCF News Bot
NCF News Bot
Top