• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

    Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 18 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis met je Facebook, Google, Yahoo of Microsoft account en maak deel uit van onze informatieve, gezellige Cavia Community.

    Note: Kun je niet meer inloggen als bestaand forum lid? Stuur ons dan via contact een berichtje.

donker gele plas/wit stinkt ernorm


Status
Niet open voor verdere reacties.

leoni

Beginnend
Lid
16 aug 2010
Berichten
2
Reacties
0
Ik heb sins een aantal weken een mannetjes skinny cavia,bij mijn 2 dames gezet.Dames zonder stamboom,mannetje met stamboom.Ik verschoon ze altijd en dan zet ik ze in een lege plastic bak met een beetje hooi er in.Eerste weken niks aan de hand.Van het weekend weer verschoont,zit die bak onder de donker gele plas/wit enorme stank kwam er vanaf.Nu denk ik dus dat het van mijn mannetje is aangezien hij laats op schoot zat en toen zag ik dat hij zijn piemel er uit had:icon_rolleyes:.eerst had ik ook een beetje een doffe huid,en wat lichte vlekjes.Maar nu is hij niet meer dof en ook geen vlekjes.Heeft iemand hier ervaring mee?
 

ciska

Gast
Je moet eerst inloggen of je registreren om dit antwoord te kunnen bekijken.
 

Ronald

Webmaster
Medewerker
Lid
13 mrt 2003
Berichten
88.889
Reacties
9.100
Locatie
ZH
Land
Netherlands
Aantal Cavia's
2+
Je moet eerst inloggen of je registreren om dit antwoord te kunnen bekijken.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top