Dierenartsenpraktijk verhuisd

417
Dierenarts Thalitha Hoogstraten (l.) met haar team. (Foto: Peter Beijer)

Sinds 15 mei is de dierenartsenpraktijk van Thalitha Hoogstraten gevestigd aan de Koningsweg 2-22. Op het bedrijventerrein waar tot voor kort Dierenkliniek Soestdijk zat heeft zij nu veel meer ruimte. Daardoor kunnen er extra faciliteiten geboden worden.

Thalitha Hoogstraten: ”Wij kunnen kleine orthopedische operaties uitvoeren met hartbewaking. Onze praktijk heeft de beschikking over geavanceerde gebitsreinigingsapparatuur en wij kunnen een echografie uitvoeren.”
Thalitha Hoogstraten heeft biologie en dierengeneeskunde gestudeerd en ik ben opgegroeid in een gezin met paarden, honden, cavia’s, konijnen en vogels. Zo raakte ik al jong snel vertrouwd met dieren om mij heen.”
Het team van Dierenartsenpraktijk Hoogstraten bestaat naast Thalitha, uit dierenarts Annet Binsbergen en de paraveterinaire assistenten Belinda, Laura en Angela. Thalitha: ”Met ons team kunnen wij gezamenlijk gezelschapsdieren behandelen. Denk daarbij aan honden, katten, knaagdieren, konijnen en vogels. Daarnaast is er op geregelde tijden een kattentrimster aanwezig in onze praktijk.”
De dierenartsenpraktijk is op werkdagen geopend van 08.30 tot 19.00 uur. Bij noodgevallen buiten de openingstijden kan naar het nummer van Hoogstraten gebeld worden. De telefoon is dan doorgeschakeld naar de spoedkliniek in Utrecht. Naast het reguliere consult voor bijvoorbeeld vaccinatie biedt Hoogstraten diensten aan in het kader van bloedonderzoek, röntgenologie, chirurgie, gebitsbehandelingen en voedingsadviezen, zoals advies over dieetvoeders.

Meer informatie: www.daphoogstraten.nl

Bron: Soest Nu