• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

  Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 18 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis met je Facebook, Google, Yahoo of Microsoft account en maak deel uit van onze informatieve, gezellige cavia community met alleen sponsor advertenties.

Snugglesafe

 • Bekeken Bekeken: 259
 • Laatste update Laatste update:
 • De originele Snugglesafe kruik

  Deze Snugglesafes zijn ideaal om in huis te hebben voor zieke Cavia’s, konijnen, hamsters, fretten en andere knaagdieren, maar ook als ze bijvoorbeeld niet lekker in hun vel zitten.

  De Snugglesafe is de ideale kruik voor cavia’s, konijnen, hamsters, fretten en andere knaagdieren. Het is een harde, platte, ronde kruik waaraan niet geknaagd kan worden door knaagdieren. De Snugglesafe wordt opgewarmd in de magnetron en houdt ruim 9 uur zijn warmte vast! Volop voordelen dus ten opzichte van een gewone kruik:
  – Geen knaaggevaar
  – Blijft heel lang warm
  – Een cavia kan er door de vorm gemakkelijk op gaan liggen
  – Geen gevaar van lekken

  Ook na een operatie, als de cavia nog suffig en/of verzwakt is, kan een Snugglesafe uitkomst bieden. Ook als je dieren buiten zitten kunnen er op winterse dagen kan deze Snugglesafe zeer prettige warmte bieden tijdens de koude nachten. Tot slot kunnen ook satijncavia’s die last hebben van Satijnziekte deze Snugglesafe gebruiken. Een echte aanwinst dus voor in ieder huishouden!

  De Snugglesafe wordt nu met een GRATIS hoes geleverd! Deze hoes beschermt de cavia en andere knaagdieren van directe aanraking met de kruik en is lekker zacht. De hoes kan gewoon in het wasmachine na gebruik.

  Verkoop: Knoevelshop

  656462
Top