• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

  Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 18 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis met je Facebook, Google, Yahoo of Microsoft account en maak deel uit van onze informatieve, gezellige cavia community met alleen sponsor advertenties.

Rice Bran

 • Bekeken Bekeken: 250
 • Laatste update Laatste update:

Navigatie

 • Rice Bran formule is gemaakt van rijste zemelen (de omhulsels van rijstkorrels). Rice Bran Formule zit vol licht verteerbare eiwitten en vezels, het bevordert de eetlust. Het product is een uitstekend voedingssupplement om magere en lusteloze diertjes aan te sterken. Rice Bran is niet geschikt als volledige Voeding, en niet geschikt voor Cavia's die vaak last hebben van Diarree. Het fijne poeder lost goed op in water en kan makkelijk toegediend worden met een spuit. Knaagdieren zijn er dol op.

  Dosering:
  5 g poeder opgelost in 20-30 ml water, max. 2 keer per dag.

  Tip: Voeg een kleine theelepel (2-3 g) Rice Bran aan gepureerde groente, babyvoeding (let op: moet vegetarisch en melkvrij zijn!) of ongezoet sap. Dit zal de smaak, de voedingswaarde en het vezelgehalte van het mengsel verbeteren.

  Inhoud:
  rijste zemelen, vitaminen en mineralen.

  Analyse:
  eiwit 20%, vet 20%, vezels 27%, vit. C 0.5%, Ca P= 3:2.

  Gewicht:
  50 g / 200g

  Verkoop:
  https://www.maru-vet.com/

  1599473029427.png
Top