• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

  Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 18 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis met je Facebook, Google, Yahoo of Microsoft account en maak deel uit van onze informatieve, gezellige cavia community met alleen sponsor advertenties.

Luisweg shampoo

 • Bekeken Bekeken: 283
 • Laatste update Laatste update:
 • Onze productspecialisten zitten niet stil en blijven maar nieuwe producten ontwikkelen en soms zelfs verbeteren! Door de vernieuwde formule van de Luisweg spray is ook de formule voor de Luisweg Shampoo aangepast.

  Deze heerlijk ruikende en zeer effectieve Shampoo is speciaal ontwikkeld voor uw Cavia, konijn, hamster, tamme rat, kleurmuis, fret of ander knaagdier welke last hebben van luisjes.

  Soms kan één pak verkeerd hooi al zorgen dat uw dieren onder de luisjes zitten. Hoewel luisjes veel al onschuldig zijn geven ze natuurlijk wel een hoop irritatie. Gelukkig is er een goede fijne oplossing voor de Luisweg Shampoo.

  Deze diep reinigende fijne shampoo gebruik je wanneer je ziet dat je dier last heeft van luisjes of gewoon preventief. Gebruik de shampoo onverdunt en laat de shampoo enige minuten intrekken. Spel de shampoo daarna heel erg goed uit.

  De Luisweg shampoo is ook een populaire shampoo om de witte Vacht van uw cavia, konijn, hamster, tamme rat, kleurmuis of ander knaagdier te laten stralen als nooit tevoren!

  Voor de beste resultaten gebruikt u naast de Luisweg Shampoo ook de Luisweg Spray van de Knoevelshop.

  Waarom een kleindierenshampoo?

  Onterecht zien we veel mensen hun dieren wassen met een (baby) mensenshampoo of een honden/katten shampoo. Meestal zien we dan dat dieren veelvuldig gewassen moeten worden “omdat ze zo snel vet of vies zijn”. Cavia’s, konijnen, hamsters, tamme ratten, kleurmuizen en andere knaagdieren hebben net als mensen een natuurlijk beschermlaagje op de Huid die de huid beschermt, maar ook helpt deze om de haren schoon te houden. Het wassen verstoort deze natuurlijke beschermlaag.

  Een mens heeft een hele andere PH waarde dan een hond, en een hond een hele andere PH waarde dan een knaagdier. Daarom is het voor een optimaal resultaat en maximale gezondheid van uw dier een must om te wassen met een shampoo die speciaal is ontwikkeld voor cavia’s, konijnen, hamsters, tamme ratten, kleurmuizen en andere knaagdieren. Zo weet u zeker dat de shampoo aansluit op de huidwaarden van uw dier. Ook een PH neutrale shampoo kan door verschillende hulpstoffen de huid van uw dier aantasten.

  Alle shampoo’s uit de Knoevelshop zijn helemaal ontwikkeld voor cavia’s, konijnen, hamsters, tamme ratten, kleurmuizen en andere knaagdieren. De gebruikers van onze shampoo’s geven aan dat sinds ze de shampoo van de Knoevelshop zijn gaan gebruiken hun cavia, konijn, hamster, tamme rat, kleurmuis of ander knaagdier mooier in de vacht zit en veel minder vet aanvoelt. Nadat u de shampoo van de Knoevelshop een paar keer gebruikt heeft en de huid zich volledig heeft hersteld, zult u zien dat u uw dier minder vaak hoeft te wassen dan u gewend bent.

  Verkoop: Knoevelshop

  1547218518860.png
Top