• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

  Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 18 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis met je Facebook, Google, Yahoo of Microsoft account en maak deel uit van onze informatieve, gezellige cavia community met alleen sponsor advertenties.

Gas formule

 • Bekeken Bekeken: 316
 • Laatste update Laatste update:
 • De Gas Formule is een ideaal middel tegen gasvorming.

  De kleine bubbeltjes die verspreid zijn in de darmen kunnen een Cavia, konijn, hamster, tamme rat, kleurmuis of ander knaagdier veel pijn bezorgen. de Gas Formule zorgt ervoor dat deze kleine bubbeltjes samengevoegd worden tot grote bubbels zodat die gemakkelijk het lichaam kunnen verlaten. Ook verzacht de Gas Formule de darmkrampen en zorgt het ervoor dat de cavia, konijn, hamster, tamme rat, kleurmuis of ander knaagdier weer gaat eten, wat zeer belangrijk is bij gasvorming.

  de Gas Formule mag bij lichte gasvorming en dunnere ontlasting 2 keer per dag worden gegeven, 0,5 ml per kilogram lichaamsgewicht. Bij ernstigere problemen maximaal 4 keer op een dag.

  Neem bij ernstige problemen (harde buik, harde borrels in de buik, stil ineengedoken in een hoekje en/of eet niet) altijd contact op met een Dierenarts!

  Tip: dit middel wordt het beste toegediend met een Doseerspuitje. Heeft u geen spuitjes in huis? U kunt 1- of 3 ml spuitjes mee bestellen
  Handgemaakt kwaliteitsproduct


  Dit is een uniek handgemaakt product uit de Knoevelshop. Dit product is door onze eigen productspecialisten speciaal samengesteld voor het gebruik bij knaagdieren. Deze producten worden met de hand vervaardigd en waar mogelijk gebruik gemaakt van puur natuurlijke producten. Naast het met de hand vervaardigen van het product worden ook de producten met de grootst mogelijke zorg handmatig uitgevuld. Het blijft handwerk waardoor het soms kan zijn dat het ene potje of flesje voller zit dan de andere.

  De handgemaakte producten van de Knoevelshop zijn speciaal ontwikkeld voor knaagdieren zoals cavia’s, konijnen, hamsters, en fretten, maar worden ook succesvol ingezet bij andere dieren zoals egels. Wilt u het product op een ander dier gebruiken? Neem dan even contact met de klantenservice van de Knoevelshop op. Onze producten zijn over het algemeen minder geschikt voor honden en katten.
  Garantie:

  Wij garanderen dat dit een uniek exclusief voor de Knoevelshop geproduceerd product is die u nergens anders kunt vinden. Let dus op dat u geen namaak koopt.

  Verkoop: Knoevelshop

  1547212838017.png
Top