• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

  Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 17 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis met je Facebook, Google, Yahoo of Microsoft account en maak deel uit van onze informatieve, gezellige cavia community.

Curl conditioner

 • Bekeken Bekeken: 146
 • Laatste update Laatste update:
 • Soms kan het nodig zijn om je knaagdier zoals een Cavia, konijn, hamster, fret of ander knaagdier eens te wassen. Misschien omdat de Vacht vies is of niet zo lekker ruikt. Of misschien omdat je met hem of haar naar een show gaat. Het is dan belangrijk om te wassen met een shampoo die helemaal geschikt is voor jou dier.

  Knoevels Curl Conditioner geeft pluizig, krullend haar weer een gezonde glans en maakt het makkelijk handelbaar, zonder slap te worden. Deze conditioner kan gebruikt worden voor in combinatie met de Knoevels Shampoo. Vooral Rassen met wat langer haar hebben baat bij het gebruik van een conditioner.

  Gebruiksaanwijzing:

  Het haar wassen met Knoevels Shampoo. Daarna met de handen een beetje conditioner over het haar verdelen, even laten inwerken en goed uitspoelen.

  Garantie:

  Wij garanderen dat dit een uniek en exclusief voor Knoevelshop geproduceerd product is die u nergens anders kunt vinden. Let dus op dat u geen namaak producten koopt.

  Verkoop: Knoevelshop

  656447
Top