• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

  Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 18 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis met je Facebook, Google, Yahoo of Microsoft account en maak deel uit van onze informatieve, gezellige cavia community met alleen sponsor advertenties.

Chanca piedra

 • Bekeken Bekeken: 369
 • Laatste update Laatste update:
 • Helaas hebben Cavia’s, konijnen, hamsters, tamme ratten, kleurmuizen en andere knaagdieren nog wel eens problemen met hun blaas. Veel voorkomende problemen zijn dan blaasgruis of blaasstenen.

  De Chanca Piedra formule is een effectieve formule om problemen zoals blaasgruis of blaasstenen grondig aan te pakken. De Chanca Piedra is in het bijzonder geschikt voor cavia’s, konijnen, hamsters, tamme ratten, kleurmuizen en andere knaagdieren.

  Op de reguliere markt bestaan er zeker voor knaagdieren weinig middelen om blaasgruis en blaasstenen aan te pakken. Sommige cavia’s, konijnen, hamsters, tamme ratten, kleurmuizen en andere knaagdieren hebben zelfs last van chronische blaasgruis.

  De Chanca Piedra mag langdurig gebruikt worden om problemen bij gevoelige dieren te voorkomen.

  Aanbevolen dosering Chanca Piedra:
  Tweemaal daags 1 mespuntje in wat water oplossen

  De Chanca Piedra bevat: gerstegras, selderijzaad, paardenbloem, Echinacea, maiszijde en phyllantis niruri. Dit laatste kruid komt veelvuldig voor in India. In het regenwoud noemt men dit kruid ook de “steenbreker”.

  Tip: dit middel wordt het beste toegediend met een Doseerspuitje. Heeft u geen spuitjes in huis? U kunt 1- of 3 ml spuitjes mee bestellen.
  Handgemaakt kwaliteitsproduct


  Dit is een uniek handgemaakt product uit de Knoevelshop. Dit product is door onze eigen productspecialisten speciaal samengesteld voor het gebruik bij knaagdieren. Deze producten worden met de hand vervaardigd en waar mogelijk gebruik gemaakt van puur natuurlijke producten. Naast het met de hand vervaardigen van het product worden ook de producten met de grootst mogelijke zorg handmatig uitgevuld. Het blijft handwerk waardoor het soms kan zijn dat het ene zakje voller zit dan de andere.

  De handgemaakte producten van de Knoevelshop zijn speciaal ontwikkeld voor knaagdieren zoals cavia’s, konijnen, hamsters, en fretten, maar worden ook succesvol ingezet bij andere dieren zoals egels. Wilt u het product op een ander dier gebruiken? Neem dan even contact met de klantenservice van de Knoevelshop op. Onze producten zijn over het algemeen minder geschikt voor honden en katten.

  Garantie:

  Wij garanderen dat dit een uniek exclusief voor de Knoevelshop geproduceerd product is die u nergens anders kunt vinden. Let dus op dat u geen namaak koopt.

  Verkoop: Knoevelshop

  1547214318586.png
Top