• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

  Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 18 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis met je Facebook, Google, Yahoo of Microsoft account en maak deel uit van onze informatieve, gezellige cavia community met alleen sponsor advertenties.

Blaassiroop

 • Bekeken Bekeken: 293
 • Laatste update Laatste update:
 • Cavia’s, konijnen, hamsters, tamme ratten, kleurmuizen en andere knaagdieren staan bekend om hun gevoelige blaas. Een Blaasontsteking is absoluut geen pretje om te hebben. Daarom moet het goed en snel behandeld worden met een product welke speciaal is ontwikkeld voor cavia’s, konijnen, hamsters, tamme ratten, kleurmuizen en andere knaagdieren. Een voorbeeld van dit product is de Knoevelshop Blaassiroop.

  De Knoevelshop Blaassiroop is een erg krachtige kruidensiroop die de conditie van de blaas optimaal houdt. De uitgebalanceerde kruiden houden de blaas sterk en gezond en bieden weerstand tegen blaasontstekingen. Cavia’s en konijnen met een gevoelige blaas en terugkerende ontstekingen hebben veel baat bij gebruik van dit product!

  Als uw cavia, konijn, hamster, tamme rat, kleurmuis of ander knaagdier bekend is met blaasproblemen en snel pijn heeft bij het plassen is het raadzaam on de Blaassiroop dagelijks 1x per dag preventief te geven.

  Dit product bevat onder andere borage, Cat’s Claw, klaver, maiszijde, paardenbloemblad, Echinacea, guldenroede, heemstwortel, brandnetelblad, haver, weegbree en duizendblad.

  Aanbevolen dosering:
  2-3x per dag 0,5 ml per kg lichaamsgewicht.
  Leverbaar in 10 ml en 25 ml verpakking

  Tip: dit middel wordt het beste toegediend met een doseerspuitje. Heeft u geen spuitjes in huis? U kunt 1- of 3 ml spuitjes mee bestellen!

  Verkoop:
  Knoevelshop

  1547213934635.png
Top