• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

  Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 18 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis met je Facebook, Google, Yahoo of Microsoft account en maak deel uit van onze informatieve, gezellige cavia community met alleen sponsor advertenties.

Aloe vera gel

 • Bekeken Bekeken: 412
 • Laatste update Laatste update:
 • De Aloë Vera Gel is een van de mildste zalfjes die bestaat. Deze Aloë Vera Gel kalmeert de Huid bij irritaties en koelt de huid als deze rood of pijnlijk is.

  Zoals je gewend bent van de producten uit de Knoevelshop is de Aloë Vera Gel helemaal aangepast aan de behoeftes van Cavia’s, konijnen, hamsters, tamme ratten, kleurmuizen en andere knaagdieren.

  Een prettige zalf om in huis te hebben, smeert erg zuinig en kan vooralle cavia’s, konijnen, hamsters, tamme ratten, kleurmuizen en andere knaagdieren worden ingezet!

  Mag ook bij zwangere zeugen worden gebruikt.

  Handgemaakt kwaliteitsproduct
  Dit is een uniek handgemaakt product uit de Knoevelshop. Dit product is door onze eigen productspecialisten speciaal samengesteld voor het gebruik bij knaagdieren. Deze producten worden met de hand vervaardigd en waar mogelijk gebruik gemaakt van puur natuurlijke producten. Naast het met de hand vervaardigen van het product worden ook de producten met de grootst mogelijke zorg handmatig uitgevuld. Het blijft handwerk waardoor het soms kan zijn dat het ene potje of flesje voller zit dan de andere.

  De handgemaakte producten van de Knoevelshop zijn speciaal ontwikkeld voor knaagdieren zoals cavia’s, konijnen, hamsters, en fretten, maar worden ook succesvol ingezet bij andere dieren zoals egels. Wilt u het product op een ander dier gebruiken? Neem dan even contact met de klantenservice van de Knoevelshop op. Onze producten zijn over het algemeen minder geschikt voor honden en katten.

  Garantie:
  Wij garanderen dat dit een uniek exclusief voor de Knoevelshop geproduceerd product is die u nergens anders kunt vinden. Let dus op dat u geen namaak koopt.

  Verkoop: Knoevelshop

  1547237963356.png
Top