• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

    Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 17 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis en maak deel uit van onze informatieve en gezellige Cavia community.

Zijn Shelties altijd zo groot?


Status
Niet open voor verdere reacties.

Wietske

Ervaren
Lid
1 mei 2012
Berichten
600
Reacties
835
Locatie
Zoetermeer
Aantal Cavia's
3
Hallo allemaal,

Sinds verleden jaar heb ik een sheltie, eigelijk waren het er twee maar eentje heb ik in moeten laten slapen helaas.. :'(
Ernstig ziek en at dronk en bewoog niet meer..
De Sheltie die ik nu nog heb is echt megagroot! Ze heet Eleftheria, vrijheid in het Grieks, hihi. Ik heb een vriendinnetje erbij gehaald voor haar, sheltiekruising denk ik en die is een stuk kleiner. Hierbij de foto:

ps: op deze foto zit ze met mijn andere caaf, een amerikaans gekruinde!


Hier nog een foto:Eleftheria heb ik gekocht verleden jaar op Koninginnendag, samen met haar vriendinnetje.. Ze zaten in een tochtig kooitje op de vrijmarkt en ik heb ze een beter huis gegeven. Belachelijk dat mensen dieren verkopen op een vrijmarkt!
Afijn, zijn hier Sheltieliefhebbers, die ook van die joekels hebben? Ik heb gekeken bij het Sheltie forum, maar de laatste post is van 2009....... groetjes Wietske
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top