• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

    Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 16 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis en maak deel uit van onze informatieve en gezellige Cavia community.

Zeuren om eten of niet?


Status
Niet open voor verdere reacties.

Leetje65

VIP
Lid
24 okt 2011
Berichten
3.965
Reacties
1.900
Locatie
Rosmalen
Aantal Cavia's
6
Sinds 2 weken zeg maar de 2 meiden Arya en Maka bij ons in huis, en Yvonne van Furry Zoo had al gezegd het zijn nogal gillers.
Nu is dat helemaal niet erg, Elmo en Kratos zijn best wel rustig en nu zelfs nog met die 2 meiden erbij dus beetje leven in de brouwerij is wel leuk.

Nu is het zo als ik s'morgens binnen kom is nog donker dus meteen licht aan dan beging Maka meestal al meteen te whiepen. En Arya lekker irri aan de hooi ruif te knagen ja die snoepen ze s'nachts natuurlijk leeg. Dit whiepen gaat zowat de hele dag door te pas en te onpas met wat je ook ritseld of koelkast of zo.

Het is natuurlijk wel ff stil als ze eten en de boel moeten laten zakken maar daarna weer feest zeg al bij alles wat je doet.
Is dit nu echt zo van mens we hebben honger of een soort van dwang om aandacht ( ga er toc regelmatig ff bij kletsen bij alle vier, Elmo en Kratos komen ff zoentje halen en dan is het goed) maar die meiden die blijven bezig.

Is dat misschien ook meiden gedrag of komt het nog dat ze zo jong zijn of zeuren, ben daar gewoon benieuwd naar.

Valt me gewoon op omdat Elmo en Kratos zo helemaal niet zijn nu waren die wel bijna 4 maanden toen ze hier kwamen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top