• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

    Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 17 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis en maak deel uit van onze informatieve en gezellige Cavia community.

Zeer droge huid


Status
Niet open voor verdere reacties.

Dory

Gevorderd
Lid
7 aug 2014
Berichten
378
Reacties
145
Locatie
Soest
Aantal Cavia's
2
Hoi hoi,

Op de opvang zijn enige tijd geleden 2 us teddy`s binnengekomen. Zagen er zeer slecht uit hadden met elkaar gevochten en volgend de oude eigenaren die de dag ervoor naar de dierenarts waren geweest hadden ze oormijt, ze hadden medicatie bij zich dat moesten we op de plekken op de huid smeren... Maar snel naar onze eigen dierenarts gegaan: Ze hadden zeer ernstige schurft. Meteen behandeling gestart en vandaag zijn ze gelukkig vrij van schurft verklaard. Alleen hebben ze een zeer droge huid. Nu weet ik dat usjes hierom bekend staan maar vraag me af of mensen nog tips en trics hebben om de huid te ondersteunen? Lotion bepaalde voeding enz.

Ps, de zusjes zijn herkoppelt en zijn weer dikke vriendinnen:heart_eyes:. De jeuk en pijn had ze blijkbaar zo gek gemaakt dat ze elkaar aanvlogen:eek:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top