VERKOCHT Witbuikegels


Status
Niet open voor verdere reacties.

juuth

Zeer ervaren
Lid
7 apr 2011
Bericht
1.903
Reacties
721
Locatie
Hoogeveen
Website
hedgeryhighmoors.nl
Aantal Cavia's
0
In de hedgery hebben we op dit moment twee Witbuikegels die mogen verhuizen.
We zitten in Hoogeveen, Drenthe. Vasthouden tot Exoknaag 20 september is mogelijk of vervoer in overleg.
Of de cavia express als die er nog steeds is :p

Milli is de jongste van de twee. Geboren op 27 mei 2014 en heeft al twee nesten gehad. Door problemen is ze echter niet meer fokgeschikt en dus wordt er een nieuw thuis voor haar gezocht. Ze is heel vriendelijk en vrij makkelijk, maar zoekt wel iemand die haar de tijd wil geven om te laten wennen. Dit zal minimaal een maand zijn. Ze is dus geschikt voor beginners, maar wel alleen als je haar de tijd wil gunnen om aan je te wennen. Hierbij wil ik je gerust tips geven en begeleiden, daar zijn we immers een fokker voor toch? Milli mag verhuizen voor €75.
DSC09501_zpsxwnkwpm7.jpg


Anna is onze opvangdame van ongeveer 2 jaar. Geboortedatum weten we niet, maar wel dat ze niet voor de fok is. Ze kwam hier met mijt, wormen en was te mager. Inmiddels zweeft ze rond de 350 gram en is ze uitbehandeld tegen mijt en heeft ze ook geen wormen meer. Wel heeft ze dagelijks nog een drupje olijfolie nodig over haar voer, die fles krijg je gewoon bij haar mee. Anna houdt niet van hanteren en is dus alleen beschikbaar als kijkdiertje. Natuurlijk kun je als je wilt proberen om haar verder te laten wennen aan mensen, maar we kunnen ons voorstellen dat Anna daar zelf niet zo op zit te wachten na haar achtergrond. in de drie maanden dat ze hier zit heeft ze al wel veel geleerd, maar hanteren blijft een regelrechte ramp, helaas. Wassen laat ze toe, en in een juist verblijf is ze in de avond redelijk actief. Anna mag verhuizen voor een goed huisje, omdat ze heel erg moeilijk plaatsbaar is.
Anna_zps01p5we9q.jpg


Beide dames verhuizen met een startpakket. Indien je nog nooit bij ons een egeltje gekocht hebt bevat deze een sample van Back2Nature, een kittenpakket van Fokker, een caresheet en een leuke verassing. Bij reservering wordt je altijd gevraagd naar je verblijf met de afmetingen, maar gezien de huisvesting weinig anders is dan de gemiddelde cavia maak ik me daar niet zoveel zorgen over hier (in principe is een caviahok met warmtelamp en loopwiel al aardig op de goede weg). Er wordt ook verlangd dat je een enquete invuld om te kijken of je geschikt bent en genoeg kennis hebt. We zijn niet zo moeilijk, informeren kan altijd en daarmee kunnen we je ook helpen :)
 
Laatst bewerkt:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top