• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

    Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 16 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis en maak deel uit van onze informatieve en gezellige Cavia community.

Wie kan mij hier antwoord op geven?


Status
Niet open voor verdere reacties.

Manuela

Liefhebber
Lid
10 jan 2012
Berichten
140
Reacties
125
Locatie
stein
Aantal Cavia's
3
032.JPG032.JPGHallo,

Mijn 2 mannekes van nu 6 maanden,kwamen bij lekker weer zo ongeveer vanaf 18 graden naar buiten.Savonds haalde ik ze dan weer naar binnen.Ze gaan ongeveer vanaf maart dus geregeld overdag naar buiten.Nu heb ik een groot konijnenhok met binnenhok.Daar zet ik ze nu sinds een dag of 3 ook snachts in de stal in.Er komt dus helemaal geen tocht of vocht aan ze.daarbij heb ik lekker veel hooi en stro erin en ze hebben ieder een warm rolletje waar ze in kunnen liggen.Nu zie ik op internet dat de komende dagen de temperaturen toch weer gaan dalen naar zeker 4 graden.kan ik ze dan toch maar weer beter snachts naar binnen halen in de huiskamer?Ik wil echt niet dat mijn schatjes ziek worden.Hopelijk kan mij iemand mij hier antwoord op geven.

Alvast bedankt Groetjes

032.JPG
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top