• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

    Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 17 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis en maak deel uit van onze informatieve en gezellige Cavia community.

wie als nieuw vriendje voor Ranje


Status
Niet open voor verdere reacties.

kitt01

Gast
Onze cavia Ranje (dametje) heeft samen gewoond bij ons met haar zusje. De dames zijn bij ons gekomen als gezelschap voor onze toenmalige oude dame. Oude dame(Stip) en zusje(Romijn) zijn overleden. In oktober vorig jaar 2 skinny's gekocht als gezelschap, we hadden alleen niet de indruk dat Ranje hier erg blij van werd. Deze 2 zijn in februari onverwacht in 1 week overleden :( . Ze is nu dus weer alleen. Even aan gedacht om haar dan alleen te laten. Maarja, wetende dat ze eigenlijk gezelschap nodig hebben en mijn allergie dan toch maar op de achtergrond willen we er toch een vriendje voor haar bij. Wat is dan het verstandigst met de meeste kans van slagen voor Ranje. Een ex-beertje of nog een dame? Wie o wie heeft hier ervaring mee.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top