• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

    Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 16 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis en maak deel uit van onze informatieve en gezellige Cavia community.

Welke beer kan bij dit zeugje


Status
Niet open voor verdere reacties.

Sharon.C

Gevorderd
Lid
11 dec 2011
Berichten
416
Reacties
172
Locatie
Vlaams-Brabant
Halo,

Daar ik uit mijn eerste nestje graag een crèmeagouti-crème-wit zeugje wil aanhouden, ben ik benieuwd aan welke kleuren ik haar zou kunnen koppelen als ik later met haar zou gaan fokken. Ik weet wel dat crème een verdunningskleur is en dus vraag ik me af of je dat met choco kan verparen, heb hier een choco-buff-wit beer zitten maar weet niet of dat een goede 'match' is, ben helemaal niet zo thuis in de caviagenetica. Anders word het op zoek gaan naar een andere beer of haar gewoon bijhouden, ze is toch zo'n leukerd!

Oeps... Sorry voor mijn onduidelijke titel.. Ging hem nog verder schrijven, maar had al op verzenden geklikt. Weet iemand soms hoe je dit kan aanpassen? :icon_rolleyes:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top